DRIPAČKI POTEZ! O ljubavi Lukasa i Danijele Vranić brujali su SVI, a onda ga je UHVATILA kako se LJUBI SA NJOM! Teško je podnela!

Autor:

Zabava

09.08.2022

10:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Danijela Vranić, nekadašnja "kraljica splavova", koja je važila za jednu od najpopularnijih pevačica na našoj estradi, povukla se sa scene u jeku popularnosti, pre tačno deset godina.

DRIPAČKI POTEZ! O ljubavi Lukasa i Danijele Vranić brujali su SVI, a onda ga je UHVATILA kako se LJUBI SA NJOM! Teško je podnela!

Foto: Youtube, ATA Images

Danijela Vranić dvehiljaditih godina bila je jedna od naših najtraženijih pevačica. Punila je klubove i splavove i nizala hitove, a onda je iznenada rešila da se povuče sa javne scene.

Od tada veoma retko imamo priliku da čujemo nešto o njoj, pa se tako ne zna sa sigurnošću ni njena adresta prebivališta - pisalo se da je kupila stan u Beogradu na vodi, pa da se iz prestonice preselila za Valjevo kod roditelja, a prema poslednjim informacijama koje su se pojavile u medijima trenutno, navodno, živi u mestu Koceljeva kod Šapca. Međutim, njena nekadašnja prijateljica izjavila je da to nije istina.

Foto: youtube.com/CityRecordsOfficial

Danijela Vranić

 

Danijela je u vreme svoje velike popularnosti privlačila veliku pažnju javnosti, a česta tema medija bila je njena veza sa Acom Lukasom. Kako e spekulisalo poslednjih godina, Danijeli je raskid veoma teško pao, a navodno se zbog toga odala i alkoholu.

- Lukas je bio njena najveća ljubav, mnogo ga je volela. Teško je podnela kada je on otpočeo vezu sa Sonjom. Tad je počela i da pije, onda se i ugojila. To je baš uticalo na nju. Mislim da ga nikada nije prebolela. Tada se ulenjila, onda je došlo i do onog skandala sa policijom. Sve je to uticalo na nju da prelomi i da se povuče iz javnosti - ispričala je jednom prilikom Danijelina prijateljica za domaće medije.

Foto: youtube.com/Wave Music TV

Danijela Vranić i Aca Lukas

 

Lukas nikada nije krio da je bio veoma blizak sa Danijelom, a o detaljima njihove veze pisao je i u svojoj knjizi, gde je otkrio koliko mu je značila.

- Pre trećeg braka sa Sonjom, koja je bila i ostala moja najveća ljubav, još dve žene zaslužuju da o njima nešto napišem. To su Ksenija Pajčin i Danijela Vranić, dve izuzetne žene. Lepe, pametne, nežne, a pritom duboko nesrećne jer su ostale neostvarene i u poslu i u privatnom životu. Ksenija je najlepša žena koja je koračala beogradskim asfaltom. Živeli smo zajedno godinu dana. Lepa a nesrećna. Razlog je velika nesigurnost. Danijela je prava diva, žena sa stilom. Sigurno jedna od naših najboljih pevačica. Zašto nije uspela? Više je volela da sedi u kući i čeka da se nešto dogodi bez njenog učešća. A to je nemoguće. Stvorila je nerealnu sliku o sebi, pa je doživela da uspeju mnogo lošije pevačice od nje - naveo je Lukas u knjizi "Ovo sam ja", a onda otkrio da je Sonja bila razlog njihovog raskida.

Foto: printscreen rtv pink

Aca Lukas

 

- U trenu sam se zaljubio u Sonju, koja je pokušala od mene da napravi namirisanu pudlicu. Stezala me je i gušila, a što je najgore, meni se to svidelo - piše u njegovoj biografiji, u kojoj dalje navodi da mu je Željko tada rekao da se razvodi.

- Ne sećam se kako sam dobio broj Sonjinog telefona. Poslao sam joj poruku. Uoči, po mnogo čemu, kobnog susreta sa Sonjom u Budvi, bio sam s Danijelom Vranić u vezi pred pucanjem. Krenuli smo na rođendansku žurku u Budvu, ušli smo u avion, a iza nas su bile Sonja i drugarica. Nisam se javio da Danijelu ne bih izlagao neprijatnosti. Primetila je da tu ima nešto, pa je počela da ljubomoriše. Kad smo seli u taksi, bacila je sa sebe ogrlicu od 18.000 evra koju sam joj kupio. Rekao sam: "Ne treba mi" i bacio sam kroz prozor, kraj žbunja - prisećao se Lukas.

Foto: ST/REPUBLIKA

Aca Lukas

 

Žurka je bila mesto gde se zbližio sa Sonjom.

- Na žurki sam se zverski napio i Sonja je. Ali znam da smo se posle nekoliko minuta ljubili iza kuće kao dva napaljena klinca. Pojavljuje se Danijela i u prolazu dobacuje: "Šta je, hoćeš da j**eš nešto?" Samo sam je pogledao i nastavio da se ljubim sa Sonjom. Danijela je otišla u sobu. Nisam joj se javio. Dripački potez. Ružan kraj veze sa ženom koja to nije zaslužila - piše u knjizi.

- U Beograd sam se vratio sa Sonjom krvavo zaljubljen. Venčali smo se u Crkvi Svetog Vasilija Ostroškog. Posle smo s gostima otišli u restoran. Sve je bilo kao u bajci. A onda se rodila Viktorija, moje mezimče - završio je Lukas.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading