Lukaku otvorio srce: Mislio sam da ću biti heroj u Londonu!

Autor:

Sport

10.08.2022

13:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Napadač Intera na pozajmici iz Čelsija, Romelu Lukaku, izjavio je danas u intervjuu za televizijsku mrežu DAZN da je prethodne sezone verovao da će biti heroj londonskog kluba.

Lukaku otvorio srce: Mislio sam da ću biti heroj u Londonu!

Foto: Tanjug/AP

Romelu Lukaku

Inter je prošlog leta prodao Belgijanca Čelsiju za 113 miliona evra, ali se snažni napadač nije snašao u drugom mandatu na "Stamford bridžu" i na 44 utakmice postigao je 15 golova.

Lukaku se ovog leta vratio u Inter na pozajmicu, za koju će tim iz Milana platiti osam miliona evra.

- Kao igrač Intera, igrao sam veoma dobro. Sezona u Čelsiju bila je teška za mene. Bez sumnje da sam zbog toga i odlučio da se vratim. Prošla sezona u Čelsiju daje mi poseban motiv da budem čak i bolji igrač nego što sam bio pre, jer su za godinu dana svi zaboravili šta sam sve sposoban da uradim na terenu- rekao je Lukaku za DAZN.

Mnogi veruju da je Lukaku ovom izjavom zatvorio vrata Čelsija, u koji je prvi put stigao 2011. kao supertalenat iz belgijskog Anderlehta.

- Ukazala mi se šansa da se vratim u Čelsi i pomislio sam da bih konačno mogao da budem heroj, ali to nije bio slučaj. Kada se u martu prvi put pojavila mogućnost da se vratim u Inter, nisam ništa rekao. Nakon poslednje utakmice u sezoni, počeo sam da razmišljam šta je najbolje za mene i doneo sam odluku u skladu sa tim- istakao je Lukaku.

Za selekciju Belgije Romelu Lukaku odigrao je 102 utakmice i 68 puta se upisao u strelce.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading