Ana Grozdanović: Zorana bi trebalo da uloži više snage i energije u posao koji joj je poverila vladajuća koalicija

Autor:

Vesti

10.08.2022

13:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dodaje da ministarka napada kadrove sa jasnim rezultatima.

Ana Grozdanović: Zorana bi trebalo da uloži više snage i energije u posao koji joj je poverila vladajuća koalicija

Foto: Instagram/anagrozdanovicc

Ana Grozdanović

Članica Socijalističke partije Srbije, Ana Grozdanović, oglasila se na Instagramu.

- Predsednik SPS Ivica Dačić je jasno poručio i pre izbora da mi očekujemo da nastavimo saradnju sa Srpskom naprednom strankom jer delimo iste političke ciljeve - navela je.

Poručuje da su "ponosni na sve dobre rezultate koje su postigli tokom desetogodišnjeg zajedničkog vršenja vlasti".

Poslanici SPS, kaže Grozdanović, su kao pouzdani partneri dali 31 glas Vladimiru Orliću za izbor predsednika Skupštine i time najavili novi ciklus saradnje.

Ona se, zatim, obratila ministarki Zorani Mihajlović:

- Mislim da Zorana Mihajlović previše apostrofira svoju ulogu u kadriranju, a ne vidim da ima realna ovlašćenja. Ona bi trebalo da uloži više snage i energije u posao koji joj je poverila vladajuća koalicija i da mnogo više uradi na pripremi za energetsku stabilnost u predstojećem zimskom periodu. Nedavno sam putovala do Grčke i videla da je auto-put kroz Grdeličku klisuru izgrađen sa one strane Morave na kojoj su i Rimljani znali da je klizište, da će održavanje stubova mostova morati da rade majstori koji imaju alpinističke licence i da će Srbiju previše koštati maštovitost resorne ministarke.

Analizom rezultata rada ministarke Mihajlović, zaključuje Grozdanović, shvata "zbog čega sa neprimerenom strašću napada čvrste, lojalne, postojane i kadrove sa jasnim rezultatima poput Aleksandra Vulina i Ivice Dačića, ali je takođe sigurna da Vučić to prepoznaje i da tačno zna na koga može da se osloni u predstojećim, na svetskom nivou burnim, vremenima".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading