JEDNOM RATNIK, UVEK RATNIK! Voriorsi se oprostili od Nemanje Bjelice (VIDEO/FOTO)

Autor:

Sport

10.08.2022

13:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šampion NBA lige želeo0 je nastavak saradnje sa reprezentativcem Srbije, ali je krilni centar doneo odluku da se vrati u Evropu i potpisao je dvogodišnji ugovor sa Fenerbahčeom.

JEDNOM RATNIK, UVEK RATNIK! Voriorsi se oprostili od Nemanje Bjelice (VIDEO/FOTO)

Foto: Tanjug/AP

Nemanja Bjelica u duelu sa Demarkusom Kazinsem

Reprezentativac Srbije Nemanja Bjelica (34) nedavno se vratio u Fenerbahče za koji je igrao pre nego što je otišao u Ameriku.

Podsetimo, popularni Profesor ili Beli, kako je kome draže potpisao je dvogodišnji ugovor sa klubom iz Istanbula nakon što je prošle sezone osvojio NBA ligu u dresu Golden Stejt Voriorsa.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Nemanja Bjelica u duelu sa Lebronom Džejmsom

Zanimljivo da su "ratnici" želeli da produže saradnju sa iskusnim krilnim centrom, ali je on doneo odluku da je vreme za Evropu posle sedam godina "preko bare".

Franšiza iz San Franciska povodom odlaska, posvetila je Nemanji video uz poruku "Jednom ratnik, uvek ratnik".

 

 

Bjelica je je košarkaš Voriorsa postao u leto 2021. godine, a bio je igrač uloge, nije provodio mnogo vremena na parketu, često nije ni ulazio u igru, ali kada bi dobio poverenje trenera Stiva Kera, to bi se isplatilo celoj ekipi.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading