ZORANA MIHAJLOVIĆ U BESU I PANICI!

Autor:

Vesti

21.07.2022

08:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nije sigurna da li su njeni nalogodavci uspeli da slome Vučića i da joj obezbede fotelju u budućoj vladi!

ZORANA MIHAJLOVIĆ U BESU I PANICI!

Foto: Tajug/Z. Petrović, Nova

Nije sporno da se Zorana Mihajlović grčevito bori za još jedan mandat u vladi Srbije!

Nije tajna da je više ne zanima “samo” ministarska fotelja, već je na nekoliko važnih mesta izjavila kako će “njeni prijatelji sa zapada učiniti sve da ona bude premijerka nove Vlade Republike Srbije”.

Toliku ambiciju i pohlepu za vlašću nismo videli ni kod koga, kažu njeni bliski saradnici. Međutim, sada, više nego ikada ranije, predsednik Vučić i u javnosti i u svojoj stranci ponavlja da će nova vlada više nego i jedna u prošlosti, biti samo i isključivo prosrpska vlada, a ne bi proruska, ni prozapadna.

Upravo zato Zorana Mihajlović sve više pokazuje bes i nervozu, jer nije sigurna da li će njeni prijatelji iz CIA uspeti da slome kičmu Vučiću.

Stoga ministarka Mihajlović, koja je i ranije bila jedini “tajni” izvor iz vlasti za tajkunske medije, dojavljuje o “lošoj atmosferi u SNS”, o tome kako “Vučić odugovlači” i slično, a sve zbog toga što ona sama više ne može da izdrži neizvesnost i bez zbog toga što nije sigurna da će njeni pajtosi uspeti da je uguraju u premijersku, ili ministarsku fotelju.

Za sve ove godine, Zorana Mihajlović je trebalo samo da jedno nauči, ako nešto na svetu Vučić prezire, to su pritisci i ucene i na to uvek, ali uvek, reaguje suprotno od onoga sto mu se zahteva.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
cardak

21.07.2022 19:12

NIKAD I NIGDE VISE U VLASTI NEMOZE BITI OVA SPODOBA RODJENA VAN SRBIJE!DOSTA NAM JE SPIJUNA!VUCICU ZAABICE TI NOZ U LEDJA .Ako joj se nesvidja ima svoj deo druge domovine GO SO FAST!