Isplivalo: Pavkov POVREĐEN srušio Liverpul!

Autor:

Sport

21.07.2022

08:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Napadač Crvene zvezde je tog dana igrao se velikim problemom.

Isplivalo: Pavkov POVREĐEN srušio Liverpul!

Foto: Starsport

Vladan Milojević, bivši trener Crvene zvezde, potvrdio je da je pobeda nad Liverpulom njegova najveća na klupi crveno-belih, a potom je ispričao jednu zanimljivu stvar vezanu za heroja Milana Pavkova.

Otkriću vam da je protiv Liverpula junak pobede Milan Pavkov igrao povređen! Dan pred meč se uhvatio za zadnju ložu. Ali, insistirao je da igra. Verovao je da može. Pustili smo ga. I eto, čovek dade dva gola. I to kakva. Na kraju smo se mi radovali. Zasluženo. Navijači su bili oduševljeni. To su neke uspomene koje nikada ne mogu da se izbrišu - ispričao je Milojević za "Sportal".

Takođe, pričao je i o anegdotama iz pojedinih epskih mečeva kvalifikacija za Ligu šampiona. Prvo je govorio o revanšu sa Salcburgom u Austriji i premijernom plasmanu u elitno takmičenje.

Na krilima šale smo otišli i u Salcburg, na revanš meč kvalifikacija. I onda, pri rezultatu 2:2, kada smo bili na korak do plasmana u grupnu fazu Lige šampiona, u jeku napada fudbalera Salburga, Kosan je usred meča gurnuo jednu loptu rukom u teren, a drugu je šutnuo. Sudije nisu mogle da veruju da se to događa, čemu svedoče. Na kraju su te dve lopte Kosanove možda i bile odlučujuće da sačuvamo rezultat. Kasnije ga je UEFA kaznila sa dve utakmice. Pa ipak, cilj je bio ispunjen.

Potom je imao šta da kaže i o ludoj penal-seriji 

Nosili smo 1:1 iz Beograda i znali smo da nas čeka pakao u Kopenhagenu. Izuzetno smo se pripremili za utakmicu, dobro smo i krenuli, ali isključenje Milunovića nas je poljuljalo. Na kraju, posle novih 1:1, ti famozni penali. Gledate ka toj rupetini na mestu gde je bela tačka. Sudije nisu želele da uzmu u razmatranje da se promeni strana na kojoj će se izvoditi jedanaesterci. Naravno, krenuli su promašaji, oni, pa mi, i tako ukrug. Da se šlogiraš. Kada je Jevtović izvodio penal, okliznuo se i promašio, ja sam rekao “ne mogu više da izdržim, neka bude kako bude, svirajte kraj, evo vam pobeda”. Tada sam poručio stručnom štabu “odoh ja u svlačionicu”. Ipak sam ostao, ne znam ni sam kako, okrenuo sam leđa terenu, pa sam gledao krajičkom oka na ekran i na reakcije naših navijača. Pritisak je bio nestvaran. Neko ko je u tom trenutku pokazao neverovatan karakter je Raša Pankov. Mrtav ‘ladan je preuzeo odgovornost i - ostalo je istorija - zaključio je Milojević.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading