BRNABIĆ OŠTRO ODGOVORILA LAZOVIĆU: Viona fon Kramon vas je ugurala u parlament da bi vam pisala govore i diktirala koga da napadate

Autor:

Vesti

02.08.2022

11:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dodaje da je to bilo moguće jer je SNS bila dovoljno demokratična da spusti cenzus.

BRNABIĆ OŠTRO ODGOVORILA LAZOVIĆU: Viona fon Kramon vas je ugurala u parlament da bi vam pisala govore i diktirala koga da napadate

Foto: Tanjug/Z. ŽESTIĆ

Poslanica Srpske napredne stranke Ana Brnabić odgovorila je, tokom sednice Narodne skupštine, šefu poslaničke grupe Ne davimo Beograd Radomiru Lazoviću.

Ona se osvrnula na njegove kritike na račun vlasti, dodajući da im je Viola fon Kramon pisala govor, te dodala da je zapravo ona opsednuta njome.

- Ne možete tako teške optužbe ako nemate dokaze - poručio joj je predsedavajući Vladeta Janković.

Brnabić je odgovorila da nisu optužbe nego činjenice i da je i sama Viola fon Kramon rekla da je ona napravila tu koaliciju.

- Ugurala ih je u parlament jer je SNS bila dovoljno demokratična da spusti cenzus na tri odsto, da bi im sada pisala govore i diktirala koga da napadnu i koju politiku da promovišu. Prvo da priznamo Kosovo - zaključila je Brnabić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading