KRKOBABIĆ PODRŽAO ORLIĆA: On je najbolji predstavnik naše većine i najbolje poznaje skupštinski sistem

Autor:

Vesti

02.08.2022

13:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Predložio je i da se broj poslanika u Skupštini smanji na 100, a cenzus na 1 odsto kako bi svi mogli u nju da uđu i da raspravljaju.

KRKOBABIĆ PODRŽAO ORLIĆA: On je najbolji predstavnik naše većine i najbolje poznaje skupštinski sistem

Foto: PUPS

Potpredsednik Partije ujedinjenih penzionera, poljoprivrednika i proletera Srbije - solidarnost i pravda Stefan Krkobabić govorio je danas u Narodnoj skupštini Srbije.

On je izjavio da su na poslednjim izborima "pobedili obični ljudi, penzioneri, poljoprivrednici i mladi ljudi koji se bore za svoj život i svoj rad".

- Nažalost za neke, Tviter nije pobedio. Znamo ko jeste - dodao je Krkobabić.

On poručuje da "Srbija nije velika zemlja i da nemamo vremena da budemo podeljeni, niti da jedni druge napadamo".

Krkobabić je pozvao sve poslanike da se zajedno okupe oko evropskih vrednosti. Takođe kaže da nije protiv ideja opozicije i da se sa nekima i slaže.

Predložio je da se broj poslanika u Skupštini smanji na 100, a cenzus na 1 odsto kako bi svi mogli u nju da uđu i da raspravljaju, umesto da to, kako kaže, rade na ulici.

- Mislim da je promena izbornog zakona neophodna, pa ćemo onda videti šta ćemo i kako ćemo dalje, ali hajde da danas izaberemo predsednika Narodne skupštine - istakao je Krkobabić.

Po njegovim rečima, Vladimir Orlić je "trenutno najbolji predstavnik njihove većine".

- Znam ga više od godinu i po dana. Zajedno smo radili. U tehničkom smislu, on je neko ko najbolje poznaje skupštinski sistem. Njemu je Srbija na prvom mestu - zaključio je Krkobabić.

Komentari (0)

Loading