"I JA SAM PROŠLA KROZ TO": Pevačica "Granda" operisala želudac, pa progovorila o svom iskustvu - tvrdi da DELI BOL sa Miljanom Kulić!

Autor:

Zabava

12.08.2022

16:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Krstinja Todorović nakon operacije želuca izgubila je nekoliko desetina kilograma i doslovno se "prepolovila", ali, kako kaže, nije joj bilo lako.

"I JA SAM PROŠLA KROZ TO": Pevačica "Granda" operisala želudac, pa progovorila o svom iskustvu - tvrdi da DELI BOL sa Miljanom Kulić!

Foto: ATA Images

Pevačica "Granda" Krstinja Todorović dotakla se nedavne operacije želuca Miljane Kulić koja se iskoplikovala, a onda progovorila o svom iskustvu.

Krstinja se takođe podvrgla operaciji smanjenja želuca, ali, kako je istakla, nije se suočila sa ozbiljnim komplikacijama, a umesto Turske, odabrala je da ovaj zahvat uradi na našim prostorima, kod doktora u kog je imala poverenja .

Foto: youtube.com/Zvezde Granda, Grand Magazin Tv Grand

Krstinja Todorović pre operacije

 

Pevačica se inače takođe podvrgla ovoj intervenciji, a sada se oglasila povodom Miljanine situacije i poželela da se što pre oporavi.


- Žao mi je zbog toga, jer sam i sama prošla kroz to. Mada ja nisam imala nikakav vid ozbiljnijih komplikacija. Mogu samo da zamislim u kakvom je ona stanju. To ni malo nije rutinska operacija koliko god se to činilo nama tako. Žao mi je jer kada ste u bolnici, vi samo želite da izađete iz nje. Delim bol sa Miljanom Kulić. Volela bih da se vrati jača posle svega toga - rekla je pevačica za Kurir TV.

Foto: ATA Images

Krstinja Todorović danas

 

Ona je takođe navela da zna dosta primera koji su se iz Turske vratili sa ogromnim komplikacijama.


- Ja sam birala doktora koji je ovde kod nas i grad koji bi gde god da mi se desi nešto mogu da zatražim pomoć. Birala sam doktora koji je imao sjajne rezultate i po tom pitanju sam bila rasterećena. Nisam htela da idem grlom kroz jagode i da me povuče inostranstvo kao većinu njih. Znam dosta primera koji su se iz Turske vratili, nažalost, sa ogromnim komplikacija. Mada u ovoj priči je najvažnbije da Miljana ozdravi - rekla je pevačica.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading