Saša Matić potresen nakon TRAGEDIJE na Cetinju, otkazao nastup: Na UŽASAN način prekinuti su životi, svim srcem sam uz porodice!

Autor:

Zabava

13.08.2022

06:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Saša Matić otkazao nastup zbog tragedije na Cetinju.

Saša Matić potresen nakon TRAGEDIJE na Cetinju, otkazao nastup: Na UŽASAN način prekinuti su životi, svim srcem sam uz porodice!

Foto: ATA Images

Saša Matić

Tragedija koja se dogodila juče na Cetinju pogodila je javnost čitavog regiona, a brojni pevači koji su sinoć trebali da nastupaju u Crnoj Gori odlučili su da otkažu svoje nastup zbog nemilog događaja. Međuti njima je i Saša Matić koji se sinoć oglasio na društvenim mrežama i obratio svim svojim fanovima.

Republika

Foto: ST/ V. Lukić

Saša Matić

- 11 njih je ubijeno, 6 povređeno. Dvoje dece koja su tekotpočela živeti zauvek su zaspala. Na užasan način prekinuti su neki životi... Dragi moji, ja večeras ne mogu da pevam. Ovo naprosto nije takav dan i iz poštovanja prema stradalim porodicama, zbog beskraje tuge i neverice, ne mogu... Znam da razumete, jer ovo što se desilo na Cetinju je prekinulo svaki osmeh danas zbog ruke jednog "čoveka"... Tragedija... Svim srecem sam uz porodice. Mi se družimo u nekim lepšim danima što nam dolaze. Danas, naprosto, nije takav dan. Vaš Saša Matić - napisao je pevač na svojoj objavi na Instagramu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading