Mirka Vasiljević progovorila o VENČANJU! Glumica otkrila kada će ona i Vujadin izgovoriti sudbonosno ''DA''!

Autor:

Zabava

13.08.2022

06:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mirka Vasiljević o venčanju i Vujadinu.

Mirka Vasiljević progovorila o VENČANJU! Glumica otkrila kada će ona i Vujadin izgovoriti sudbonosno ''DA''!

Foto: ATA Images

Mirka Vasiljević bila je deo Filmskog Festivala u Vrnjačkoj Banji, gde je govorila o vraćanju na posao nakon četvrtog porođaja, ali i o privatnom životu, kao i o tome kada će ona i Vujadin Savić izgovoriti sudbonosno ''DA''.

- Uskoro, ja se nadam. Do venčanja nije došlo samo jer smo veoma mladi otišli u inistranstvo zbog suprugovog posla - rekla je ona i otkrila zašto je Vujadin podelio fotografije sa navodnog venčanja:

Republika

Foto: ATA Images

Mirka Vasiljević o udaji za Vujadina Savića

- Dobro, Vujadin voli da se šali i vrlo često sam ja predmet tih njihovih šala. To je nekako iz neke pozitivne energije i kada nije zlonamerno ja učestvujem u tim šalama. Mi smo bili na jednoj proslavi na kojoj sam ja bila tako potpisana (Mirka Vasiljević Savić) i meni je to bilo simpatično, a on je to iskoristio za šalu na moj račun. I pošto je Instagram izgleda postao osnovni izvor informacija, a ja kako nemam profil na Instagramu nisam znala za tu situaciju, pa sam malo bila zatečena zbog tog pitanja novinara - iskrena je bila Mirka, prenosi Informer.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading