POZNATO STANJE RANJENIH NA CETINJU: Dvoje umrlo po prijemu, pacijenti pod nadzorom lekara u cetinjskoj bolnici i u KC u Podgorici

Autor:

Svet

13.08.2022

06:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U Kliničkom centru Crne Gore hospitalizovane su i operisane četiri osobe, ranjene u jučerašnjoj tragediji na Cetinju, dok su dva pacijenta u cetinjskoj bolnici van životne opasnosti.

POZNATO STANJE RANJENIH NA CETINJU: Dvoje umrlo po prijemu, pacijenti pod nadzorom lekara u cetinjskoj bolnici i u KC u Podgorici

Foto: Tanjug/AP/Printskrin/Instagram/socijaldemokratecrnegore

U KCCG su četiri pacijenta, jedan je, kako kaže medicinski direktor Ivan Terzić u Klinici za neurohirurgiju i nakon operacije je na daljem tretmanu.

Tri pacijenta su, kako kaže, u Centralnoj intenzivnoj jedinici i nakon hitne operacije, nalaze se na daljem intenzivnom tretmanu.

"Prvi pacijent ima dominantnu povredu glave operisan je nalazi se na daljoj intenzivnoj terapiji. Drugi pacijent ima dominantnu povredu jetre i operisan je i nalazi se na intenzivnoj nezi. Treći pacijent ima povredu glave, vrata, otvoreni prelom desne nadlaktice operisan je i na daljem intenzivnom tretmanu", kazao je Terzić.  

Direktor cetinjske bolnice Ivan Ivanović kaže da je su dve osobe, koje su hospitalizovane u toj bolnici, a koje su povređene u jučerašnjoj tragediji, stabilnog opšteg stanja. Reč je o kako navodi o muškarcu i jednoj ženi.

“Van životne su opasnosti”, kazao je Ivanović, za TVCG.

On je naveo da su u tu bolnicu juče oko 16 sati počeli da pristižu prvi pacijenti.

“Nažalost među njima su bile dve osobe kojima je po prijemu konstatovana smrt. Tri pacijenta su transportovana u KCCG”, kazao je Ivanović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading