Jovana Jeremić ulazi u NOVI RIJALITI: Voditeljka potvrdila da će se naći pred Pinkovim kamerama, sve će biti otkriveno! (FOTO)

Autor:

Zabava

06.10.2022

20:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jovana Jeremić otkrila je da će se naći u najnovijem rijalitiju!

Jovana Jeremić ulazi u NOVI RIJALITI: Voditeljka potvrdila da će se naći pred Pinkovim kamerama, sve će biti otkriveno! (FOTO)

Foto: Instagram.com

Jovana Jeremić

Voditeljka Jovana Jeremić nedavno je ugostila Adama Adaktara, momka koji ima sopstveni rijaliti, iltii kako on voli sebe da nazove ,,bog obrva" u jutarnjem programu, te su komentarisali prvu sezonu njegovog projekta ,,Adaktarovi" koji se emituje na Pink televiziji. 

Tokom razgovora sa Adaktarem, Jovana je otkrila da će se naći u njegovom rijalitiju, te je upitala Adama da joj otkrije kada će epizoda u kojoj se ona pojavljuje pojaviti. 

Republika

Foto: printscreen/RTV Pink

Adam Adaktar Novo jutro

 

- Ti si za 14 dana, od danas - rekao je nedavno Adam u jutarnjem programu na Pink televiziji. 

- Molim te, kada budem montirao, nemoj da puštaš sve što sam rekla, moraš da isečem malo, dovoljno mi je već sopstvenih ratova, ne mogu još i ove estradne - našalila se Jovana. 

Republika

Foto: printscreen/RTV Pink

Adam Adaktar i Jovana Jeremić

 

Podsetimo, rijaliti ,,Adaktarovi" naišao je na oprečne komentare javnosti, budući da je porodica rodom iz Čačka, selidbom u prestonicu, pokrenuću sopstveni biznis, koji im je omogućio lagodan život. 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading