Adam Adaktar progovorio o PORODIČNIM TAJNAMA: Otkrio sve o DOGOVORIMA za koje javnost nije znala!

Autor:

Zabava

11.09.2022

14:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Adam Adaktar otkrio sve o porodičnim odnosima.

Adam Adaktar progovorio o PORODIČNIM TAJNAMA: Otkrio sve o DOGOVORIMA za koje javnost nije znala!

Foto: printscreen/RTVPink

U emisiji "Premijera", poznati kralj bog obrva je otkio svoje impresije o rijalitiju koji se trenutno emitujeje svakog petka u 22h na televiziji "Pink". Adam Adaktar je iskreno odgovorio na sva pitanja, koje su mnogi od vas želeli da čuju.

Republika

Foto: printscreen/RTVPink

Adam Adaktar u Premijeri

 

Da li su svi članovi porodice bili saglasni sa odlukom o rijalitiju?

- U našoj porodici su pravila jasna, mi imamo dogovore. Postoje dominatne osobe, ali život koji smo mi izgradili, treba svako od članova da ispoštuje. Ako porodica ide levo, svi idu levo. Jedno jutro sam se probudio i rekao "Vreme je!" pitali su me "Za šta?" Ja sam rekao "Za rijaliti!" Raspitivao sam se za televiziju Pink, u roku od dva dana, sam dobio poruku da ugovorim sastanak, to sam prihvatio.

Republika

Foto: printscreen/RTVPink

Adam Adaktar u Premijeri

 

- Kao da sam osetio, to je bilo poput sudbine. Mislim da su tražili pravu osobu za to. Ima mnogo porodica, ali smatram da smo bi zaista odgovarajući za to. Mi privlačimo pažnju oduvek, nešto ili imaš u sebi, ili nemaš. od nas ljudi vole klasične norme, ako tome neko ne pripada, ondaga popreko gledaju - rekao je Adam.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Petar

12.09.2022 18:33

Ovu glupost od jeftinog pokusaja kopiranja, niko nece da gleda. Glumatanje bogatasa van svih normi smrtnika je ponajmanje zanimljivo videti. Cuj, tetovira crte iznad ociju, vauu. Treba i skole i dara za to, idi begaj hshahahsaha