NIKOLINA PIŠEK SE OGLASILA NAKON BORNINIH PROZIVKI: Na dokaze o neverstvu svog pokojnog supruga imala je da kaže SAMO JEDNO!

Autor:

Zabava

11.09.2022

13:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Hrvatska ekonomistkinja Borna Kotromanić javno je podelila sve dokaze o porukama koje joj je Vidoje Ristović slao, međutim čini se da Nikolina ovu situaciju neće komentarisati.

NIKOLINA PIŠEK SE OGLASILA NAKON BORNINIH PROZIVKI: Na dokaze o neverstvu svog pokojnog supruga imala je da kaže SAMO JEDNO!

Foto: ATA Images

Nikolina Pišek

Naime, Borna je putem društvenih mreža podelila skrinšotove poruka koje joj je pokojni Vidoje slao na Instagramu, a među njima našla se i poruka u kojoj joj obećava da će joj dati apartman koji opisuje kao jedan od najlepših u Evropi.

Nakon što su medije preplavile fotografije "dokaza" o Vidojevom neverstvu, Nikolina  se oglasila na Instagramu i ne želeći da komentariše Bornine prozivke, samo je podelila fotografiju na kojoj pozira ispred kamiona sa svojim prezimenom.

- Ja kada me pitaju čime je sada bavim - našalila se u opisu fotografije na kojoj pozira s osmehom, želeći time svima da stavi do znanja da je prozivke ne dotiču.

 

 

Istu je fotografiju objavila i na storiju gde je napisala: "Dobro sam, hvala na pitanju".

Podsetimo, Borna je na društvenim mrežama prvobitno zaratila s pevačicom Vlatkom Pokos, koja ju je jednom prilikom javno prozvala navodeći da nije u redu da ne daje podršku ženi koja se nosi s teškim bolom nakon gubitka supruga.

Foto: Instagram/bornakotromanic

Borna Kotromanić

 

- Borna je imala sreće što je bila u braku sa civilizovanim tipom, to je ne čini ni pametnom ni uspešnom. Uostalom, Nikolina je bila voljena, blate je dušebrižnici i bivši, poremećeni, svekar. I 'uspešne' žene koje su se samo dobro udale, inače bi radile za prosečnu hrvatsku platu - napisala je Vlatka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading