NIKOLINA JE DOSTA UŽIVALA U MOJIM PARAMA! Miša Grof se oglasio nakon izjava Pišekove, tvrdi da će sve rešiti PRED SUDOM!

Autor:

Zabava

08.09.2022

13:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon nedavne izjave Nikoline Pišek, oglasio se i Miša Grof.

NIKOLINA JE DOSTA UŽIVALA U MOJIM PARAMA! Miša Grof se oglasio nakon izjava Pišekove, tvrdi da će sve rešiti PRED SUDOM!

Foto: Republika.rs

Voditeljka Nikolina Pišek nedavno je za domaće medije otvorila dušu i progovorila o svim teškoćama sa kojima se suočila nakon smrti supruga Vidoja Ristovića, koji je pre pet meseci iznenada preminuo u 44. godini.

Kako je ispričala tom prilikom, iako je dobila posao u Beogradu, u našu prestonicu ne želi da se preseli, najviše zbog sukoba sa svekrom Viktorom Ristovićem poznatijim kao Miša Grof, od kog, kako kaže, želi da zaštiti ćerku Unu.

Foto: ST/D. KADIĆ/V. LUKUĆ

Nikolina Pišek

 


Ovim povodom sada se oglasio i on, istakavši da je spreman da se sa snajkom suoči pred sudom, kao i da je uveren da Pišekova namerno okreće unuku protiv njega.

- Od Nikoline me ništa više ne iznenađuje, prestao sam da se obazirem na njene izjave. Za nju je, verovatno, normalno kako se ponaša pet meseci nakon što je sahranila muža. Ne znam šta ta žena hoće od mene, i za šta tačno misli da me tuži. Za moju imovinu? Jedva čekam da se suočimo na sudu, nemam ja čega da se plašim. Rekao sam vam već, moja unuka će dobiti sve što joj sleduje kada poraste, Nikolina je dosta uživala u mojim i Vidojevim parama - rekao je Viktor, koji se potom osvrnuo na Nikolinine navode da će ćerku zaštititi od njega.

Foto: e-stock/Č. VUKOJIČIĆ

Miša Grof

 

- Sa Unom nisam u kontaktu upravo zato što je ona uz majku. To je normalno, dete sluša njene priče i ona joj puni glavu. Kada bude dovoljno velika, proceniće sama situaciju. Sada je jako mala i njom može da se manipuliše - zaključio je Grof za "Alo!".


Podsetimo, Nikolina je za magazin "Story" nedavno izjavila da ćerku mora da zaštiti od biološkog dede.

- Moram da budem stena o koju će se razbiti sve njegove loše namere. To sam sklonila na stranu i time će se baviti institucije, ja moram da zaštitim ćerku na najbolji mogući način, pa i od njenog biološkog dede - rekla je ona za pomenuti list.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (1)

Loading
Kole

12.09.2022 14:19

Matorog stradilo samo onparama ,pa valjda je magarac u 40 God ima neki posao a ne sve otac da ga finansira