UŽAS U GNJILANU! Posle devojčice iz Prištine, maloletnicu silovala dva muškarca!

Autor:

Hronika

08.09.2022

10:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon devojčice iz Prištine, kosovskoj policiji, prijavljen je još jedan slučaj u kojem je maloletna devojčica prijavila da je bila žrtva silovanja i to u periodu od mesec dana.

UŽAS U GNJILANU! Posle devojčice iz Prištine, maloletnicu silovala dva muškarca!

Foto: Shutterstock

Maloletna devojčica iz Gnjilana prijavila je kosovskoj policiji da su je u periodu od marta do aprila ove godine silovala dvojica muškaraca, prenosi Reporteri. Kako je saopštila Kosovska policija, dvojica osumnjičenih u ovom slučaju su uhapšena i nalaze se u pritvoru. Za sada drugi detalji slučaja nisu poznati.

- Maloletna žrtva je dala izjavu da su je silovala dva odrasla muškarca. Osumnjičeni su uhapšeni i odlukom tužioca im je određen pritvor - navodi se u izveštaju.

Pre nekoliko dana je 11-godišnja devojčica u Prištini prijavila policiji da ju je silovalo pet osoba, a ovaj slučaj je izazvao brojne reakcije. Petorica osumnjičenih se trenutno nalaze u pritvoru, piše Blic.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading