Mešam se zbog SINA, a istraga će SVE POKAZATI! Milan Popović odgovorio Severininoj majci

Autor:

Zabava

02.09.2022

11:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon što se Ana Vučković oglasila povodom sukoba Severine i njene sestre Marijane, Milan Popović odlučio je da joj javno odgovori.

Mešam se zbog SINA, a istraga će SVE POKAZATI! Milan Popović odgovorio Severininoj majci

Foto: Printsrkrin TV Happy

Milan Popović

Nakon što se  što se Severinina majka Ana Vučković obratila javnosti povodom sukoba Severine i njene sestre Marijane, Milan Popović osvrnuo se na njen komentar.

- Dajem sebi za pravo da komentarišem navodnu izjavu Ane Vučković zato što odgovorno tvrdim da ovu izjavu nije dala Ana Vučković, već ju je napisao netko iz PR tima Severine Vučković, a najverovatnije Zinka Bardić, bivša glasnogovornica MUP-a, ali o tom PR timu ću drugom prilikom - rekao je Milan Popović i dodao:

- Interesantno je da bi Ana Vučković mogla dati ovakvu izjavu posle svih uvreda koje je taj dan primila od svoje miljenice Severine, a koje premašuju sve norme normalnog majka-ćerka odnosa.

Foto: Printsrkrin TV Happy

 

 

Rekao je i da je činjenica da je Marijana završila u bolnici, a da je Severina pobegla s mesta događaja.

- Istraga će naravno pokazati što se dogodilo i ko je koga napao. Pitate me zašto se ja mešam? Mešam se zato što je to najbliže okruženje u kom odrasta naš sin - nastavio je Popović, pa zaključio:

- To otuđujuće, agresivno, nestabilno, nezdravo okruženje iz kojeg na sve moguće načine pokušavam ga izvučem i zaštitim. Pozdrav Severininom PR timu, do sledeće izjave - zaključio je Popović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading