STATISTIKA JE NEUMOLJIVA: Evo ko je od VEČITIH RIVALA izveo više penala ove sezone!

Autor:

Sport

17.10.2022

12:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ne prođe nedelja da se u Srbiji ne pokrene pitanje ispravnosti nekih sudijskih odluka.

STATISTIKA JE NEUMOLJIVA: Evo ko je od VEČITIH RIVALA izveo više penala ove sezone!

Foto: Starsport

Tako je bilo i ove, pošto je buru u javnosti podigao penal sviran Zvezdi u Kragujevcu, koji je zatim Katai pretvorio u gol i u nova tri boda crveno-belih.

Iako je Zvezda dobila tri penala u poslednja tri kola, Partizan je i dalje ekipa sa najviše izvedenih penala ove sezone. Crno-beli su priliku da gol postignu sa jedanaesterca dobili čak sedam puta, odnosno jedan penal više nego Zvezda.

Partizan je penale dobijao redom protiv Javora, Radničkog iz Niša (dva puta), Crvene zvezde, Mladosti, Radnika i Vojvodine. Sa druge strane, crveno-beli su jedanaesterce dobijali u susretima sa Radničkim iz Niša, Kolubare, Radnika, Mladosti (dva puta) i Radničkim iz Kragujevcima.

Republika

Foto: Starsport

Slavlje igrača Partizana protiv Vojvodine

Ipak, kada se pogledaju penali protiv neke ekipe, tu je Zvezda na čelu tabele, pošto je samo jedan penal sviran protiv ekipe iz Ljutice Bogdana. Onaj koji je Natho pretvorio u gol na derbiju. Partizan je imao dve takve situacije, pošto su Novi Pazar i Čukarički dobili penale protiv crveno-belih.

Što se tiče crvenih kartona, Zvezda i dalje nema nijedan, dok su njeni protivnici dva puta pocrvenili. Ipak, treba napomenuti da su i Spartak i Javor svoje crvene dobijali u dubokoj nadoknadi drugog poluvremena. Partizan ima jedan crveni karton, koji je Saničanin dobio u Pazaru, dok je jedino Vojvodina pocrvenela protiv ekipe iz Humske.

Biće zanimljivo ispratiti ove statistike na kraju sezone. Što se tiče stanja na tabeli, Crvena zvezda je trenutno prva sa tri boda više od ekipe TSC i pet više od Partizana. Crno-beli imaju i dva meča manje od drugoplasiranih Vojvođana.

Standings provided by Sofascore

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading