ŽURKA NA INTERNETU: Marko Gobeljić "zapalio" društvene mreže - komentari su URNEBESNI, izdvaja se onaj Snežane Borjan! (FOTO GALERIJA)

Autor:

Sport

10.10.2022

09:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fenomenalna partija beka Crvene zvezde nije prošla nezapaženo.

ŽURKA NA INTERNETU: Marko Gobeljić "zapalio" društvene mreže - komentari su URNEBESNI, izdvaja se onaj Snežane Borjan! (FOTO GALERIJA)

Foto: Starsport

Marko Gobeljić

- Crvena zvezda ima desnog beka i njegovo ime je Marko Gobeljić - davno je govorio sportski direktor tima sa Marakane, Mitar Mrkela.

Dugo ova rečenica nije dobijala potvrdu u praksi, ali je Gobeljić na poslednja dva meča neverovatan. Prvo je bio jedan od najboljih pojedinaca na utakmici protiv Ferencvaroša, da bi protiv Spartaka iz Subotice nastavio da blista i dva puta se upisao u listu strelaca.

Zaslužio je ovacije svih na stadionu, a "Delije" su to prepoznale pa su ga nagradile.

Već tokom meča krenula je žurka i na društvenim mrežama. Navijači nisu mogli da veruju kakvu partiju pruža Gobeljić, pa je Tviter bukvalno "zapaljen" komentarima.

"Kad god je Aron Remzi dao gol za Arsenal, umirala je neka poznata ličnost. Gobeljić je dao dva gola danas, pa ako ste do sad sumnjali da li će biti nuklearnog rata, počnite polako da kopate sklonište", "Arsenal i Marko Gobeljic vise nisu predmet sprdnje!", "Gobeljić skapirao da je Liverpul u kanalu sa desnim bekom, pa rešio da zaigra. Čeka se zima", "Zvezda - Spartak 3:0 Strelac: Nije Gobeljić", samo su neki od komentara koje smo mogli da pročitamo.

U foto galeriji izdvojili smo vam najzanimljivije komentare:

Bilo je i zanimljivih "gifova".

Ali je "igricu prešla" supruga kapitena Crvene zvezde, Milana Borjana, Snežana.

Ona je objavila priču na svoj Instagram profil u kojoj se obratila Katarini Grujić, supruzi Marka Gobeljića. Uz fotografiju beka Zvezde napisala je:

- Sve što mu radiš nastavi i dalje - te je uz emotikone koji plaču od smeha tagovala poznatu pevačicu.

Republika

Foto: Printscreen/Instagram/snezanafi

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading