CENE NAFTE JUTROS OTIŠLE U NEBESA! Vučić: Biće haosa ove zime!

Autor:

Vesti

10.10.2022

09:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Gledao sam cene nafte od jutros, ljudi, krenula je ludnica", rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić govoreći o kretanju na tržištu kapitala.

CENE NAFTE JUTROS OTIŠLE U NEBESA! Vučić: Biće haosa ove zime!

Foto: printscreen/RTV Pink

On je komentarisao cene nafte posle odluke OPEK plus oko zamrzavanja zaliha nafte.

- Valjda zato što Saudijska Arabija nije mogla da se dogovori sa Amerikom…. Pitanje je koliko će ceo svet, pa i mi tu cenu da plaća - rekao je Vučić prilikom obilaska rekonstruisanog puta Novi Pazar – Tuin.

Prema njegovim rečima, u takvim vremenima, važno je da zajedno nađemo rešenje.

- Iako su i jedni i drugi očekivali lakši poraz protivnika, to se neće dogoditi. Iako je bila žestoka ruska ofanziva, znali smo da će Rusi da uzvrate. Ja neću to da komentarišem, ali kažem ljudima, cene nafte su jutros otišle u nebesa. Ode sve u nebesa, i to su stvari koje nas treba da interesuju. I još jedna opasnost je to što je Ukrajina veliki izvoznik struje, od Moldavije do Baltičkih zemalja. Ako oni ne izvezu svoju struju, pojaviće se disbalans u celoj Evropi, i postavlja se pitanje da li ćemo i sa svim parama koje smo obezbedili moći i da kupimo struju. Biće haos ove zime - kaže predsednik.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading