IDE VODA NA USTA: Fantastični brauni od 3 sastojka koje već imate kod kuće!

Autor: N. J.

Lifestyle

10.10.2022

12:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Brzi brauni sa minimalno namirnica.

IDE VODA NA USTA: Fantastični brauni od 3 sastojka koje već imate kod kuće!

Foto: Instagram/ Printscreen video/ gastroglumac

Hladan jesenji dan idealan je za topli čokoladni brauni. Zamirisaće vam cela kuća, iznenadićete porodicu, a svi će biti oduševljeni vašim kulinarskim umećem.

Skuvajte kafu, pa da počnemo! (Kafa je za uživanje, ne za kolač!)

Sastojci su minimalni stoga su vam potrebne:

3 banane

50 grama kakao praha
120 grama kikiriki putera


Opciono za preliv:
100 grama mlečne čokolade

Foto: Instagram/ Printscreen video/ gastroglumac

Brauni kolač

Priprema:

U seckalici pomešajte sva tri sastojka (bananu, kakao prah i kikiriki puter) i izblendajte. Smesu stavite u kalup od 18 centimetara. Ako želite da napravite veći kolač onda samo duplirajte mere. Ispecite u rerni 25 minuta na 180 stepeni. Izvadite iz kalupa i premažite otopljenom čokoladom. To je sve!

Uz ovaj kolač odlično bi vam "legla" kafa s početka testa, tako da vam predlažemo "zdraviju" verziju, s obzirom na to da ovaj kolač nije preterano kaloričan. Ako ste ljubitelji turske kafe, tu ne morate ništa promeniti, ali ako volite takozvane "kesice" ili 3 u 1 kako se stvarno zovu, imamo za vas dugotrajniji i isproban recept, a mnogo zdraviji.

Potrebno je da kupite neku krem kafu, bademovo mleko u prahu i kokosov šećer. Pomešajte jednu kašičicu kafe, 2 kašičice bademovog mleka u prahu i jednu kokosovog šećera. U prvi mah ovo vam može delovati kao skuplja verzija, ali ako ramišljate dugoročno, onda nije. Zasigurno ćete uživati i zasladiti ovaj dan!

BONUS VIDEO:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading