ŠOK ZA ARGENTINU: Velika zvezda propušta Mundijal u Kataru!

Autor:

Sport

10.10.2022

08:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veliki udarac za reprezentaciju Argentine, samo 40 dana pred početak prvenstva u Kataru.

ŠOK ZA ARGENTINU: Velika zvezda propušta Mundijal u Kataru!

Foto: Tanjug/AP

Paulo Dibala, jedan od najbojlih argentinskih fudbalera, doživeo je bizarnu povredu i po svemu sudeći propustiće Svetsko prvenstvo u Kataru.

Argentinac je na startu sezone bio u sjajnoj formi, postigao je gol na pet vezanih utakmica, pa se nalazi na drugom mestu liste strelaca u Seriji A. Ipak, fudbalera Rome čeka duža pauza.

Dibala se povredio na utakmici sa Lećeom, kada je postigao gol iz penala, a onda se uhvatio za nogu. Utakmicu je napustio već u sledećem minutu. Žoze Murinjo, trener Rome, rekao je da Dibalu čeka duža pauza.

Da budem direktan – baš je loše. Voleo bih da kažem da je samo loše, ali je baš loše. Nisam doktor, nisam ni razgovarao sa njim, ali iz mog iskustva, nećemo ga gledati pre 2023. godine - izjavio je porutgalski stručnjak.

Svetsko prvenstvo počinje 20. novembra, tako da je vrlo verovatno da Dibalu nećemo gledati u Kataru, što je ozbiljan udarac za Argentinu, koja gaji nade da može da osvoji zlato, prvi put posle 1986. godine.

Argentinci se nalaze u grupi C, zajedno sa Poljskom, Meksikom i Saudijskom Arabijom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading