HAOS ZBOG SLIČICA: Leo Mesi vredi i do 300 evra!

Autor:

Sport

08.10.2022

17:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nesvakidašnji haos u Argentini pred predstojeće Svetsko prvenstvo u Kataru.

HAOS ZBOG SLIČICA: Leo Mesi vredi i do 300 evra!

Foto: Tanjug/AP

Argentinu "trese" groznica, ali zbog sličica. Naime, u državi Južne Amerike vlada nestašica "Panini" sličica, zbog čega se ispred prodavnica stvaraju ogromni redovi zaljubljenika koji čekaju da kupe celo pakovanje.

Jedna od sličica koje malo ima u Argentini je i ona sa likom Lea Mesija, a sakupljači idu toliko daleko da su cenu za sličicu sa Leo Mesijem ponudili za 300 evra. Poređenja radi, jedna cela kesica sa pet sličica unutra košta jedan evro.

Takođe, razlog ovakve cene za Mesija je i to što je ovo, vrlo verovatno, poslednje prvenstvo na kom će igrati ovaj argentinski fudbaler.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Argentinci slave osvajanje Kopa Amerike

Svetsko prvenstvo u Kataru se bliži, a samim tim je trenutno aktuelno i sakupljanje sličica fudbalera svih 32 reprezentacija koje će igrati na prvenstvu. Inače, ovo je poslednje Svetsko prvenstvo koje će raditi kompanija "Panini", pošto je licencu od nje preuzela američka kompanija pod imenom "Tops".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading