OBISTINILE SE VUČIĆEVE REČI O UKRAJINI: Najavio sam šta će se dogoditi - očekivali smo da će Rusi reagovati!

Autor:

Svet

10.10.2022

08:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić prokomentarisao razbuktavanje rata u Ukrajini.

OBISTINILE SE VUČIĆEVE REČI O UKRAJINI: Najavio sam šta će se dogoditi - očekivali smo da će Rusi reagovati!

Foto: printscreen/RTV Pink

Nakon otvaranja rekonstruisanog puta Novi Pazar - Tutin, predsednik je odgovarao na novinarska pitanja a jedno o pitanja ticalo se i brutalnog ruskog napada na Ukrajinu, pre svega na Kijev.

- Što se tiče pitanja Ukrajine, najavio sam šta će se dogoditi. Mi, naravno, imamo podatke Obaveštajnih službi. Iako i jedni i drugi s uočekivali lakši poraz protivnika, to se neće dogoditi. Neću da komentarišem, ali sam već rekao da cene nafte kotacijske jutros odoše u nebesa, cena danas bi bila preko 240 za dizel da smo je danas birali. Ode sve u nebesa, još jedna opasnost je to što je Ukrajina veliki izvoznik električne energije i ako oni ne izvezu tu svoju struju pojaviće se dizbalans na celom tržištu i sad mi žurimo da obezbedimo dodatne količijne gasa i gledamo da uđemo sa Makedoncima, da bismo imali sigurnost da možem oda kupimo struju, jer će biti potpuni haos ove zime - ističe predsednik.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading