NIJE MI SE RAZGOVARALO SA PLENKOVIĆEM, A RAZGOVARAO SAM SA 38 LIDERA: Vučić bez uvijanja odgovorio na hejtersku kampanju!

Autor:

Vesti

07.10.2022

10:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić odgovorio je na sumanute napade iz Zagreba.

NIJE MI SE RAZGOVARALO SA PLENKOVIĆEM, A RAZGOVARAO SAM SA 38 LIDERA: Vučić bez uvijanja odgovorio na hejtersku kampanju!

Foto: Tanjug/M. MILIVOJEVIĆ

- Juče sam imao 38 sastanaka. I sa Makronom i Šolcom i Usrulom fon Lajen. Dakle, sa najvažnijim ljudima Evropske unije... Koliko se sećam, nije mi se razgovaralo sa Plenkovićem - rekao je šef Srbije nabrajajući sve svetske lidere sa kojima je imao bilaterlane susrete u Pragu na Samitu evropske političke zajedinice.

Imao sam juče bilateralu sa Pedrom Sančezom, sa Makronom u tri navrata, sa Marijom Dragijem takođe, sa Micotakisom, Radevom razgovarao, Orbanom, Nehamerom, sa predstavnicima sve tri zemlje Beneluksa, sa irskim premijerom, gruzijskim premijerom, sa azerbejdžanskim predsednikom, švedskom predsednicom vlade, finskom predsednicom vlade, poljskim premijerom, litvanskim predsednikom, turskim predsednikom Redžepom Tajipom Erdoganom... Vi sad ustanovite sa kim nisam. Teško ćete to da nađete. Nije mi se razgovaralo sa Plenkovićem, iako je on nešto pokušao... - kazao je predsednik.

Sa tog događaja objavljena je fotografija turskog predsednika Redžepa Tajipa Erdogana i jermenskog premijera Nikole Pašinjana, na kojoj se u pozadini vidi predsednik Srbije.

- Nisam prilazio tom stolu zato što je to nepristojno da kada neko razgovara o miru između dve zemlje, da tu dolazim. Ne pada mi na pamet - rekao je predsednik odgovarajući na pitanje o brutalnoj hejterskoj kampanji u tajkunskim medijima.  

Komentarišići skandalozne izjave Hrvatskog premijera o "orgijanju u Jasenovcu", Vučić je rekao da je tužno ako je orgijanje polaganje cveća i venaca na grob nastaradalih u Jasenovcu.

- Nisam znao da je Hrvatska i sebe izuzela iz nabavke nekakvog posebnog ulja, koji im je potreban od ruske strane. Dali su sebi pravo da nekome oduzmu, dok oni sarađuju sa Rusijom - navodi Vučić.

Besmisleno je da će Srbija i Rusija da izvrše invaziju, istakao je Vučić povodom napada Kurtija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading