FRONTALNI UDAR IZ ZAGREBA! Plenkovićevi mediji nastavljaju prljavu kampanju: NAPAD NA VUČIĆA, A ONDA ĆE POBEĆI U MIŠJU RUPU!

Autor:

Vesti

06.10.2022

07:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Hrvatski mediji pod kontrolom zvaničnog Zagreba nastavljaju sa histeričnim napadima na predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

FRONTALNI UDAR IZ ZAGREBA! Plenkovićevi mediji nastavljaju prljavu kampanju: NAPAD NA VUČIĆA, A ONDA ĆE POBEĆI U MIŠJU RUPU!

Foto: Tanjug/S.Aćimović, Dnevno hr

Neoustaško propagandno glasilo Dnevno.hr, naime, objavilo je skandalozan tekst pod još  skandaloznijim naslovom: "Vučiću neće biti ugodno, opet će kukati: Zbog ovoga će biti ‘crna ovca’ na sastanku europskih lidera na koji dolazi i Plenković", u kojem je likovano zbog nezavidne pozicije srpskog predsednika na Samitu u Pragu, zbog čvrste odluke da ne uvodimo sankcije Rusiji.

Ova skandalozna poruka lansirana preko medija pod direktnom kontrolom Plenkovića i njegove klike, jasno govori da se zvanični Zagreb neće libiti da postavlja klipove u točkove Beograda kag god i gde god da je to moguće.

Republika

Foto: Tanjug/AP

 

Kako je Republika već pisala, Plenković je inistirao da Evropa uvode sankcije Srbije, ali je poznavaocima balkanskih političkih prilika i više nego poznato da se Plenković gotovo po pravili "sakrije u mišju rupu" kad god je na nekom sastanku na kom prisustvuje i predsednik Srbije.

Podsetimo, predsednik Srbije spremio je oštar odgovor Evropskoj uniji zbog odluke da Bugarska dobije privilegovan položaj za uvoz ruske nafte, dok se Srbija na predlog Hrvatske kažnjava time što će joj biti onemoguć uvoz nafte iz Rusije preko Janafa.

Opširnije o toj temi možete čitati u posebnoj vesti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading