RAĐA SE NOVI JAPANSKI IMPERATOR: U meču za infarkt Kecmanović spasao šest meč lopti i stigao do četvrtfinala!

Autor:

Sport

06.10.2022

07:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neverovatan meč odigrao je mladi srpski teniser.

RAĐA SE NOVI JAPANSKI IMPERATOR: U meču za infarkt Kecmanović spasao šest meč lopti i stigao do četvrtfinala!

Foto: Tanjug/AP

Sjajna vest za srpski tenise stiže iz Tokija. Miomir Kecmanović je nakon drame u osmini finala savladao britanskog tenisera Danijela Evansa i plasirao se u narednu rundu.

Sjajno je Kecmanović ušao u meč. U šestom gemu prvog seta stigao je do brejka što je bilo dovoljno za osvajanje seta.

 

Sjajnu partiju prikazanu u prvom Miomir Kecmanović nastavlja i na startu drugog seta. Već u prvom gemu uspeva da stigne do brejka, ali Britanac sa dva uzastopna brejka uspeva da preokrene stanje na terenu i ostvarenu prednost sačuva do kraja oovog seta.

U trećem, odlučujućem setu, viđena je prava drama. Još jednom je srpski teniser imao brejk prednosti i ponovo je Danijel Evans sa dva uzastopna brejka stigao do velike prednosti. U desetom gemu Evans je imao čak šest meč lopti koje je dvadesettrogodišnji Srbin uspeo da spase, a zatim u taj-brejku rezultatom 7:4 stigne do velikog trijumfa i plasmana u četvrtfinale.

 

 

Naredni protivnik Miomira Kecmanovića biće 19. teniser sveta, Amerikanac Frensis Tiafo koji je plasman među osam najboljih tenisera ATP turnira u Tokiju ostvario trijumfom nad Špancem Miraljesom nakon samo dva odigrana seta 6:1, 7:6

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading