Zbog fizičkog nasrtaja kontroverzni teniser na sudu: Kirjos se brani poremećajem mentalnog zdravlja, advokat je zahtevao samo jedno!

Autor:

Sport

05.10.2022

06:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Australijski teniser grčkog porekla pored kontroverzi koje izaziva na samom terenu, ima izuzetno buran i privatni život.

Zbog fizičkog nasrtaja kontroverzni teniser na sudu: Kirjos se brani poremećajem mentalnog zdravlja, advokat je zahtevao samo jedno!

Foto: Tanjug/AP

Australijanac Nik Kirjos

Usled fizičkog nasrtaja na nekadašnju devojku Kjaru Pasari, koji se dogodio u decembru prethodne godine, Nik Kirjos se našao na udarnu sudskih organa koji su protiv njega podigli optužnicu.

Australiski teniser trenutno učestvuje na ATP turniru u Tokiju, pa se na sudu pojavio njegov advokat koji je izneo odbranu kontroverznog tenisera, a izlaganje Kirjosovih zastupnika izazvalo je nevericu kako su samom sudu, tako i u celokupnom sportskom svetu.

Naime, kako prenose mediji, Nik Kirjos je zahtevao povlačenje optužnice za fizički napad, a kao razlog za tako nešto naveo je svoje mentalno zdravlje koje je po njemu vidno narušeno.

 

 

Povodom svih dešavanja mediji su kontaktirali Kirjosa koji je kratko izjavio:

- Trenutno sam u  Tokiju i pokušavam da igram dobar tenis, zadržim svoj ritam i radim svoj posao - nije želeo da komentariše Nik Kirjos dešavanja u sudu.

Da podsetimo, Kirjos i Kjara bili su u burnoj vezi. Više puta su raskidali i mirili se, a incident zbog kog je završio na sudu dogodio se navodno u decembru 2021. godine u Kanberi. Kijara Pasari je više puta isticala da je Nik Kirjos vrlo agresivan, optuživala ga je za pretnje.

Naredno ročište zakazano je za 3. februar 2023. godine.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading