ELIMINISAO MEDVEDEVA, ALI MU DRUGI RUS DOŠAO GLAVE: Kirjos zaustavljen u četvrtfinalu US opena!

Autor:

Sport

07.09.2022

06:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Australijski teniser grčkog porekla, nakon drame okončao je učešće na poslednjem Gred slem turniru u sezoni.

ELIMINISAO MEDVEDEVA, ALI MU DRUGI RUS DOŠAO GLAVE: Kirjos zaustavljen u četvrtfinalu US opena!

Foto: Tanjug/AP

Velika borba i pet odigranih setova viđeni su u duelu između Nika Kirjosa i Karena Hačanova. Nakon eliminacije Danila Medvedeva, Kirjos nije uspeo da savlada još jednog ruskog tenisera i plasira se u polufinale US opena.

Nik Kirjos (Australija) - Karen Hačanov (Rusija) 2:3 (5:7, 6;4, 5:7, 7:6, 4:6)

 

 

Tokom prvog seta oba tenisera bez većih problema uspevala su da odbrane svoj servis, a ključni trenutak dogodio se u dvanaestom gemu. Hačanov je stigao do brejka ne prepustivši protivniku niti poen i poveo je u setovima.

U trećem gemu drugog seta, Nik Kirjos konačno stiže do brejka i ovo ostvarenje je bilo dovoljno da bi se i rezultat poravnao.

Potpuno preslikan razvoj rezultata iz prvog, viđen je u trećem setu ovog meča. Povovo je dvanaesti gem bio ključan i Rus ponovo dolazi do prednosti.

Nik Kirjos nakon taj-brejka u četvrtom setu uspeva da produži nadu. Pre toga su oba tenisera uspela da stignu do po jednog brejka.

Činilo se da će bolje plasirani teniser na ATP listi uspeti da smogne snage i u odlučujućem setu stigne do trijumfa, ali je Karen Hačanov već u prvom gemu ovog seta stigao do brejka i tu prednost je sačuvao do kraja meča.

U polufinalu poslednjeg Grend slem turnira u sezoni, Karen Hačanov će se sastati sa Norvežaninom Kasperom Rudom.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading