DA LI MU NEKO JOŠ VERUJE? Nakon svakog poraza Nadal najavljuje radikalne poteze!

Autor:

Sport

06.09.2022

06:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najbolji španski teniser već u osmini finala poslednjeg ovogodišnjeg Grend slem turnira završio je takmičenje.

DA LI MU NEKO JOŠ VERUJE? Nakon svakog poraza Nadal najavljuje radikalne poteze!

Foto: Tanjug/AP

Rafael Nadal

Ništa od 23. Grend slem titule.

Rafael Nadal će morati da sačeka neku novu priliku pošto ga je u borbi za plasman u četvrtfinale ovogodišnjeg US opena eliminisao Amerikanac Frensis Tijafo rezulttom 3:1 (6:4, 4:6, 6:4, 6:3).

Po okončanju meča, Rafael Nadal je na obaveznoj konferenciji za medije izneo informaciju koja će zasigurno zabrinuti pristalice španskog tenisera:

- Nemam ideju ništa oko rasporeda kada ću igrati u ovom trenutku. Postoje mnogo važnije stvari u mom privatnom životu kod kuće. Privatni život je uvek mnogo važniji nego moj posao. Čekam rođenje sina. Vreme je da se resetujem. Bili su ovi neko vrlo teški meseci - istakao je Nadal i dodao:

Foto: Tanjug/AP

Rafael Nadal

 

- Moram da se vratim, da popravim stvari i ne znam kada ću se vratiti. Kada se bude osećao mentalno spremnim da se ponovo takmičim, tada ću se vratiti. Izgubio sam meč u osmini finala poslednjeg Grend slema sezone. Teško mi je. Čeka me put kući, imam važnije stvari tamo. Kada dođem tamo doneću odluke, kada vidim stvari u privatnom životu, to mi je bitnije u ovom momentu - zaključio je Rafael Nadal.

Mora se samo dodati da trenutno trećeplasirani teniser planete po ko zna koji put u poslednje vreme najavljuje radikalne mere kada je nastavak karijere u pitanju, a ostaje nam da vidimo hoće li se ovoga puta dogoditi nešto drugačije, ili će ponovo, kao da se ništa nije dogodilo, naći na nekom od narednih teniskih turnira.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading