SELEKTOR PEŠIĆ PRED PROBLEMOM: Orlove očekuje pakao u osmini finala!

Autor:

Sport

06.09.2022

06:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpska košarkaška reprezentacija nastavlja sa dobrim partijama na ovogodišnjem Eurobasketu.

SELEKTOR PEŠIĆ PRED PROBLEMOM: Orlove očekuje pakao u osmini finala!

Foto: Starsport

Selektor Srbije Svetislav Pešić

Puleni selektora Svetislava Pešića, nakon trijumfa nad Holandijom i Češkom Republikom, u okviru 3. kola "grupe D" savladali su i reprezentaciju Finske čime su nastavii pohod ka ostvarenju prvog cilja, osvajanja prvog mesta u grupnoj fazi turnira.

Ova pozicija trebala bi da garantuje lakšeg protivnika u osmini finala, ali da li je sve baš tako?

Srpska košarkaška reprezentacija u prvoj eliminacionoj rundi, pod uslovom da sačuva lidersku poziciju u svojoj grupi, sastaće se sa četvrtoplasiranom reprezentacijom "grupe C", a rasplet u ovoj grupi za sada se teško može predvideti.

Nakon tri odigrana kola stoprocentni učinak imaju selekcije Grčke i Ukrajine i njihov međusobni duel odlučiće pobednika grupe, tako da ostaje veliko pitanje ko će uz njih sa koje pozicije u osminu finala. U očekivanju da velikih iznenađenja neće biti, Hrvatska (2-1) i Italija (1-2) u večerašnjem međusobnom susretu mogu i definitivno odrediti ne samo svoju, već i sudbinu "Orlova".

 

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

Naime, ukoliko Italijani u Milanu dožive još jedan neuspeh i dožive poraz u meču sa reprezentacijom Hrvatske, već sada se može zakazati duel između Srbije i "Azura" u osmini finala. Ukoliko ipak Italija slavi u večerašnjem meču, jedino će biti jasno, da ništa nije sigurno.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading