OSVETA JE PRIPREMLJENA: Navijači Srbije više nemaju strpljenja - spremni su na radikalne mere!

Autor:

Sport

04.09.2022

13:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Smotra evropske košarke polako se zahuktava....

OSVETA JE PRIPREMLJENA: Navijači Srbije više nemaju strpljenja - spremni su na radikalne mere!

Foto: Starsport

Nikola Kalinić, Vasilije Micić i Vladimir Lučić

Puleni Svetislava Pešića ostvarili su dva početna trijumfa na startu ovogodišnjeg Eurobasketa. Pred "Orlovima" su oružje položili reprezentativci Holandije, a zatim i domaćin jednog od četiri turnira, selekcija Češke Republike.

Međutim, pored navedenih uspeha, pojedini srpski navijači iskazuju veliko nezadovoljstvo, ali se ono ne odnosi na igre momaka u opremu sa srpskim nacionalnim obeležjima.

Naime, dobro je poznato da je Grčka jedna od omiljenih destinacija našeg naroda kada su letnji odmori u pitanju. Uz navedeno, grčka televizija ERT je najavila prenose mečeva sa ovogodišnjeg Eurobasketa, ali i pored činjenice da je srpska reprezentacija zasigurno jedna od atraktivnijih, mečevi naše selekcije nisu prenošeni.

Ovo je izazvalo reakciju Srba koji su spremni i na radikalne poteze.

Foto: facebook.com

Poruka srpskih navijača

 

- Već drugo veće grčka televizija ne prenosi naše košarkaške utakmice, a pušta neke druge... E pa braćo Grci, ide toalet papir u WC šolju - malo u šali, a očigledno više u zbilji napisao je na Fejsbuku, izrevoltirani navijač naše reprezentacije koji očigledno trenutno boravi na grčkom primorju.

Svi oni koji su makar jednom letovali na grčkom primorju znaju kakve probleme sa kanalizacionim sistemom ima ova zemlja, a svakako ćemo saznati da li je Grčka televizija ozbiljno shvatila "pretnje" koje stižu od srpskih turista.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Bojan

04.09.2022 13:27

Dodjite u Srbiju, pa gledajte utakmice naše reprezentacije. Nemože godpodo "i jare i pare". Da volite našu reprezentaciju ostali bi tih 18 dana u Bdofradu. Prvenstvo je planirano jos pre tri godine. Izvinite, ni vi niste informisani