KRIO SE U ISTOJ ZGRADI KAO I ZVEZDAN JOVANOVIĆ! Iliju izbacili iz sekte, pa je krenuo u krvavu osvetu?! (FOTO,VIDEO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon nemilog događaja koji se dogodio u centru Beograda, utvrđeno je da je napadač psihički obolela osoba.

KRIO SE U ISTOJ ZGRADI KAO I ZVEZDAN JOVANOVIĆ! Iliju izbacili iz sekte, pa je krenuo u krvavu osvetu?! (FOTO,VIDEO)

Foto: Nikola Mutić

Ilija N. (39) ranio je jutros oko 11 sati trojicu članova sekte "Prva Hristova crkva" u zgradi u kojoj se njeni članovi okupljaju, u Ulici Admirala Geprata 14.

On je napad počinio nožem jer su ga izbacili iz ove verske grupe, a u istoj zgradi se 2003. godine krio Zvezdan Jovanović, kada je sa prozora snajperom izvršio atentat na tadašnjeg premijera Srbije i Crne Gore Zorana Đinđića.

Kako saznajemo, kobnog prepodneva starešina sekte G.Z. (61) boravio je u obližnjem restoranu sa dvojicom članova svoje grupe S.M. (40) i A.P.D. (64) iz Gvineje. Oko 11 časova ušli su u zgradu u kojoj se na prvom spratu nalazi prostorija njihove verske grupe jer su imali zakazano okupljanje.

- Tada je za njima u zgradu utrčao Ilija N., koji je nedavno izbačen iz njihove sekte. U prostoriji su bili starešina, članovi S.M. i A.P.D., kao i još jedan član. Ilija je bez reči ranio prvu trojicu, a četvrti je uspeo da izgura ranjenike u hodnik zgrade i u kancelariji ostavi samo napadača, kojeg je odmah zaključao, pa ga je kasnije preuzela policija, koju su pozvali ljudi iz zgrade, kada su čuli buku. Ilija je nedavno izbačen iz "Prve Hristove crkve", a u četvrtak je dolazio u zgradu i vikao da će im se osvetiti - ispričao je za naš list izvor iz istrage. 

Ranjeni muškarci odmah su prebačeni u Urgentni centar. Starešina crkve G.Z. ranjen je u potkolenicu, S.M. u podlatkticu, a Gvinejac A.P.D. ima rane na stomaku i ruci. Niko od njih nije životno ugrožen. 

Policijski inspektori su osumnjičenog Iliju nekoliko sati držali u zgradi, a onda su ga smestili u službeno vozilo naočigled fotoreportera.

Inače, reč je o psihički oboleloj osobi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading