HAPŠENJE MUŠKARCA KOJI JE IZBO LJUDE U CENTRU BEOGRADA: Poznat razlog napada? (FOTO, VIDEO)

Autor:

Hronika

04.09.2022

10:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo su detalji horor scene iz centra Beograda u kojoj je muškarac izbo nožem dvoje ljudi.

HAPŠENJE MUŠKARCA KOJI JE IZBO LJUDE U CENTRU BEOGRADA: Poznat razlog napada? (FOTO, VIDEO)

Foto: Nikola Mutić

Pomahnitali muškarac je u Ulici admirala Geprata 14 u Beogradu ušao u zgradu, izvadio mož i počeo da njime ubada ljude, a policija ga je srećom, brzo savladala.

Kako saznajemo, nožem su izbodene dve osobe, najverovatnije stranci, a očevici kažu da je jedna od njih tamnoputi čovek koji je hitno prebačen u Urgentni centar sa ubodnom ranom na stomaku i posekotinom na levoj ruci. Zatim je napao i isekao po levoj ruci još jednog muškarca (40).

Očevidac koji se zatekao na licu mesta, rekao je za "Blic" da se sve odigralo oko 11 sati kada je, kako kaže, muškarac za kojeg se pretpostavlja da je duševni bolesnik nasrnuo na grupu ljudi koji su došli u zgradu na proslavu budući da se unutra nalazi strana firma.

On je danas uleteo u zgradu u Ulici admirala Geprata broj 14, potom i u prostorije "Prve Hristove crkve".

I. N. je nožem napao i povredio dvojicu muškaraca, državljane Gvineje (64) i Srbije (40), koji su sledbenici te crkve. Njih dvojica su prevezeni u Urgentni centar, kao i starešina crkve (61) koji je uganuo nogu bežeći od pomahnitalog napadača.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading