OSTALA JE SAMO TEORIJA: Porazom Kecmanovića šanse srpske Dejvis kup reprezentacije svedene na minimum!

Autor:

Sport

17.09.2022

17:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nada ipak poslednja umire.

OSTALA JE SAMO TEORIJA: Porazom Kecmanovića šanse srpske Dejvis kup reprezentacije svedene na minimum!

Foto: Tanjug/AP

Srpski teniser Miomir Kecmanović

Teniska reprezentacija Srbije odlično je startovala u svom odlučujućem duelu protiv izabrane selekcije Kanade. Laslo Đere je prosto sa terena počistio Gabrijela Dijalu prepustivši Kanađaninu svega četiri gema i očekivalo se da će ovaj trijumf dati vetar u leđa drugom našem reprezentativcu.

Imao je Miomir Kecmanović daleko teži posao. Sa druge strane mreže očekivao ga je Feliks Ože-Alijasim teniser koji je trenutno za 20 pozicija bolje plasiran na ATP listi, što je i dokazao.

U meču koji je trajao sat i 15 minuta Kanađaninu je u prvom setu bio dovoljan jedan brejk da bi stigao do rezultatske prednosti.

 

 

Slična situacija viđena je i u drugom setu. U prvih šest gemova oba tenisera su uspevala da odbrane svoje servise, a zatim je u sedmom Feliks Ože-Alijasim stigao do brejka i konačnog trijumfa.

Ovim porazom izabranici selektora Viktora Troickog znatno su msanjili izgelde da se nađu na završnom turniru Dejvis kupa. Ukoliko u dublu srpski teniseri savladaju Kanađane, onda će im za konačni uspeh biti potrebno da selekcija Južne Koreje savlada Španiju, što bi predstavljalo prvorazredno iznenađenje ne samo u tokom aktuelnog Dejvis kupa, već i u istoriji teniskog sporta.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading