DOK "VEČITI" GAZE, PIKSI NE SPAVA: Selektor "Orlova" posetio Mitra i poslao mu važnu poruku! (FOTO)

Autor:

Sport

07.10.2022

10:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dragan Stojković ozbiljno shvata svoj posao.

DOK "VEČITI" GAZE, PIKSI NE SPAVA: Selektor "Orlova" posetio Mitra i poslao mu važnu poruku! (FOTO)

Foto: FSS

Fudbaleri Crvene zvezde i Partizana zablistali su u Evropi te ostvarili važne pobede u svojim takmičenjima.

Tim sa Marakane demolirao je Ferencvaroš sa 4:1, dok je četa iz Humske savladala Keln u gostima sa 1:0 i na taj način "večiti" su dokazali da sunčani dani stižu u srpski fudbal i pored toga što se leto završilo.

I dok su Miloš Milojević, Gordan Petrić i njihovi izabranici trijumfalno koračali Evropom, selektor fudbalske reprezentacije Srbije, Dragan Stojković Piksi, posetio je London gde se sreo sa Aleksandrom Mitrovićem.

Poznato je da Piksi koristi svaku priliku da se nađe sa igračima, a Mitroviću je predočio plan i program za nastavak priprema za Katar, ali mu je i poželeo da se što pre oporavi od povrede i vrati na teren. 

 

Sećanja radi, Mitrović se povredio na poslednjoj utakmici za Fulam, pa je čak morao i da napusti teren u 36. minutu, a njegov tim doživeo je katastrofalan poraz od Njukasla rezultatom 4:1.

Što se Srbije i plana i programa tiče - prvu utakmicu na Mundijalu "Orlovi" igraju protiv Brazila 24. novembra, pre toga odigraće i prijateljski meč 18. novembra protiv Bahreina u Rifi, a do tada selektor našeg najboljeg tima nastaviće da obilazi reprezentativace Srbije širom Evrope.

Selektor Dragan Stojković Piksi će već za koji dan biti sa ostatkom delegacije FS Srbije u Frankfurtu, gde je u nedelju 9. oktobra od 12 časova žreb kvalifikacionih grupa za Evropsko prvenstvo 2024. godine u Nemačkoj.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading