PIKSI ROĐEN POD SREĆNOM ZVEZDOM: Astrolozi jednoglasni pred Mundijal - Srbija ide u polufinale!

Autor: Marija Stefanovic

Sport

04.10.2022

04:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milosavljević: Dobre partije se očekuju od Kostića i Gudelja, oni bi mogli da budu naši džokeri.

PIKSI ROĐEN POD SREĆNOM ZVEZDOM: Astrolozi jednoglasni pred Mundijal - Srbija ide u polufinale!

Foto: ST/Vladimir Lukic, Shutterstock

Ilustracija selektora Srbije Dragana Stojkovića Piksija

Zvezde su naklonjene "orlovima"! Reprezentacija Srbije stići će do polufinala Svetskog prvenstva u Kataru, koji je na programu od 20. novembra do 18. decembra, predviđa numerolog Mirjana Milosavljević za Srpski telegraf. Ona je ubeđena da će naš tim bez problema proći grupu, gde će odmeriti snage s Brazilom, Švajcarskom i Kamerunom. Zatim će na krilima selektora Piksija krenuti u pohod na polufinale, što bi bio najveći uspeh našeg tima u novijoj istoriji.

SRČAN I ENERGIČAN

- Dragana Stojkovića Piksija očekuje veoma dobar period. On je od onih ljudi koji su veoma srčani i kad nešto namere, ne odustaju. Uz njegovu energiju, i fudbaleri mogu daleko da doguraju. Mogu da zauzmu od trećeg do petog mesta, što je veliki uspeh - objasnila je Mirjana.

Takođe, ona je prognozirala i ko će od igrača obeležiti prvenstvo u Dohi.

- Mnogo se očekuje od Aleksandra Mitrovića, ali to je već poznato. Međutim, moram da kažem da će ova godina biti uspešna za njega na svim poljima. S druge strane, dobre partije se očekuju i od Filipa Kostića, ali i Nemanje Gudelja, oni bi mogli da budu džokeri i naprave veliko iznenađenje na takmičenju - naglasila je Mirjana.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Godina iz snova za Mitra

Takođe i Branka Ćurčić je potvrdila da Piksija očekuje pravo blagostanje.

MENJA POSTAVKU

- Piksi je rođen u znaku i sa većinom planeta u ribama, što nam govori da je ovo period pozitivne evolucije u njegovom životu, koji ga može dovesti do novog i boljeg razumevanja unutrašnjeg bića, ali i odnosa s drugim ljudima, što bi moglo biti od presudne važnosti za ovo prvenstvo. To znači da bi selektor mogao da napravi drugačiji izbor postavke fudbalera. Najbitnije je da ne reaguje ishitreno, već da na miru donese odluke i proceni situaciju - poručila je Branka.

Nastasić i Terzić da se čuvaju

Astrolog Mirjana Milosavljević poručuje da bi reprezentacija Srbije trebalo da se pazi povreda na Svetskom prvenstvu u Kataru.

- Najbitnije je da svi igrači ostanu zdravi. Tokom Mundijala posebno trebaju da se paze Matija Nastasić i Aleksa Terzić jer to nije pogodan period za njih. Biće u tom periodu skloni povredama - naglasila je Mirjana.

Na Svetskom prvenstvu u Rusiji 2018. "orlovi" nisu uspeli da prođu grupu, što ovaj put neće biti slučaj.

- Vrlo je teško odrediti dokle će stići naši momci u Kataru. Moralo bi dosta stvari da se poklopi. Velike su šanse da će proći grupu, naravno uvek postoji mogućnost za neke nepredviđene situacije. Prvenstveno mislimo na povrede nekih igrača - zaključila je Branka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading