Piksijev Japanac hvali ekipu kao da je Srbin! (VIDEO)

Autor:

Sport

30.09.2022

07:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sada je sve potpuno jasno...

Piksijev Japanac hvali ekipu kao da je Srbin! (VIDEO)

Foto: Starsport

UEFA Liga nacija je za nama. Puleni selektora Dragana Stojkovića ostvarili su dva trijumfa nakon kojih je obezbeđen plasman u elitni rang najmlađeg evropskog reprezentativnog takmičenja.

Pored rezultatskog uspeha, srpski reprezentativci su oduševili naciju i fantastičnom igrom, za koju se mnogi slažu da naš nacionalni tim nije godinama unazad pokazao.

Međutim, čini se da je pomoćni trener selektora Piksija Stojkovića, Japanac Kacušito Kinoši otkrio tajnu odlične igre "Orlova", a istovremeno je fudbalerima poslao i jasnu poruku:

 

 

- Ovo je razlog zašto smo dobri. Zapravo, veoma dobri. Izuzetno sam ponosan na vas. Nastavite da uživate i igrate na ovakav način. Brazil vas čeka. Hvala momci.

Srpsku fudbalsku reprezentaciju 18. novembra očekuje prijateljski susret sa selekcijom Bahreina, a zatim sledi start Svetskog prvenstva na kojem će se "Orlovi" sastati sa reprezentacijama Brazila (24. novembra), Kameruna (28. novembra) i Švajcarske (2. decembra).

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading