Ovako Hrvati pišu u moćnim Piksijevim Orlovima: Sami sebi SAPLIĆU noge!

Autor:

Sport

30.09.2022

07:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fantastične partije Fudbalske reprezentacije Srbije nisu promakle ni našim komšijima, pa su Hrvati krenuli u analizu igre "orlova".

Ovako Hrvati pišu u moćnim Piksijevim Orlovima: Sami sebi SAPLIĆU noge!

Foto: Tanjug/AP

Slavlje fudbalera Srbije u Oslu

Hrvatski "Indeks" je pohvalio napad naše reprezentacije, napisavši da upravo u tome leži snaga Srbija:

- Srbi imaju napad kakav ima još samo nekoliko reprezentacija na svetu, a kad se uzme u obzir stanje kičme ekipe, može se reći da nikad nisu bili ovoliko dobri i opasni. Glavna snaga Srbije je u napadu. Po talentu, raznovrsnosti i formi, danas ne postoji puno reprezentacija koje su bolje u prednjem delu ekipe. Najveći dragulj među njima je Dušan Vlahović, koji bi po svemu dosad prikazanom trebao biti jedan od najboljih napadača svoje generacije. I dok su Vlahović i Mitrović nenadmašni golgeteri, duša srpske reprezentacije je Dušan Tadić, kapiten i desetka i po broju na leđima i po svemu onome što ta brojka treba predstavljati. On je onaj ko najčešće radi ključnu razliku na terenu- piše "Indeks".

Republika

Foto: printscreen/index.hr

Hrvatska štampa o igri Srbije

 

Na kraju su istakli da "mi" sami sebi "pdmećemo" nogu:

- Teško je reći koliko ova reprezentacija može na Mundijalu, iz najmanje dva razloga. Prva je to da su Srbi svetski prvaci u tome da sami sebi sapliću noge i iznutra se uruše u najgorem mogućem trenutku i pod najčudnijim okolnostima. Ako je atmosfera u ekipi konačno onakva kakva treba biti, onda je Piksi već napravio veliki deo posla- zaključuje hrvatski portal.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading