SRBIJA MEĐU DESET FAVORITA ZA OSVAJANJE BOGINJE: Piksi NATERAO Engleze da PROMENE PLOČU pred Mundijal!

Autor:

Sport

29.09.2022

10:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Izašle su najnovije prognoze, "Gardijan" sve više ceni "Orlove".

SRBIJA MEĐU DESET FAVORITA ZA OSVAJANJE BOGINJE: Piksi NATERAO Engleze da PROMENE PLOČU pred Mundijal!

Foto: Starsport

Pozdrav kapitena Srbije Dušana Tadića i rekordera Aleksandra Mitrovića

Britanski "Gardijan" objavio je najnovije predikcije ishoda Svetskog prvenstva u Kataru, a selekciji Srbije daju se sve veće šanse da osvoji "Boginju"!

Naime, "Orlovi" su napredovali čak za pet mesta i sada su deseti favorit za trijumf u Kataru, a Britanci su prognozu obrazložili sjajnim partijama izabranika selektora Dragana Stojkovića Piksija tokom septembarskog mini-ciklusa.

Optimizam Srbije čini se opravdanim. Oni su u izvanrednoj formi, ovomesečne pobede nad Švedskom i Norveškom ukazuju na to da je Dragan Stojković negovao zrelost i balans kako bi upotpunio njihov nesumnjiv duh. Aleksandar Mitrović i Dušan Vlahović su pogađali u metu u Oslu, a prvi je postigao het-trik protiv Švedske. Teška grupa u Kataru ne bi trebalo da ih plaši - navedeno je u tekstu uglednog medija sa Ostrva.

Republika

Foto: Starsport

Piksi ulio optimizam

"Gardijan" je uputio "salvu hvalospeva" na račun selekcije Hrvatske, koju je stavio na visoko osmo mesto, pre svega zbog maestralne forme kapitena "Vatrenih" Luke Modrića.

Što se tiče naše grupe, možemo reći da je ovo još jedan dokaz da je izuzetno jaka. Brazil je na prvom mestu po izgledima da po šesti put osvoji Mundijal, dok je Švajcarska samo jednu poziciju ispod Srbije. Kamerun je u padu i sada je 27. a iza "Orlova" ostale su velesile poput Belgije i Portugala.

Podsetimo, Svetsko prvenstvo u Kataru igraće se od 20. novembra do 18. decembra.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading