JEVTOVIĆ NAM OTKRIO: Mitrović i Vlahović su TOP! Daće puno golova u Kataru!

Autor: Vladimir ZOGOVIĆ

Sport

26.09.2022

13:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši as Crvene zvezde očekuje da će "Orlove" sačekati pune tribine u Oslu.

JEVTOVIĆ NAM OTKRIO: Mitrović i Vlahović su TOP! Daće puno golova u Kataru!

Foto: Privatna arhiva

Milan Jevtović

Svetsko prvenstvo u Kataru počinje za manje od dva meseca, a svoja očekivanja o tome koliko može reprezentacija Srbije je za naš portal izneo fudbaler norveškog Odsa Milan Jevtović.

- Mislim da je Srbija spremna za Katar! Mitrović i Vlahović su top u tandemu, tako da biće baš zanimljivo ih gledati zajedno, sa puno golova - započeo je uz osmeh priču za Republika.rs bivše krilo Crvene zvezde.

"Orlove" u utorak očekuje meč sa Norveškom, reprezentacijom zemlje u kojoj Jevtović trenutno nastupa.

- Posle ove utakmice sa Švedskom mislim da će Norvežani još više respektovati našu reprezentaciju. Delujemo baš moćno i mislim da će biti slična utakmica protiv Norveške i naravno očekujem pobedu - rekao je Jevtović, pa nastavio o Norvežanima:

- Pa, imaju Norvežani dobar tim, isto su za poštovanje i respekt. Naravno, Haland je njihov najbolji igrač, ali imaju još tu mladih dobrih poput Sorlota i Odegarda, tako da od njih očekujem najviše da zaprete našoj reprezentaciji.

Republika

Foto: Privatna arhiva

Milan Jevtović

- Očekujem da će biti skoro pun stadion. Nažalost, mislim da ja neću stići zbog obaveza u klubu, ali znam da će dosta Srba koji žive u Norveškoj ići da podrži naše! Kao iz mog mesta gde ima dosta naših koji dolaze da podrže i mene kada igram.

Nema neke razlike u Norveškoj u odnosu na Srbiju, kada se priča o "Orlovima".

- Svi najviše pričaju o Mitroviću, Vlahoviću i Tadiću. Oni jesu optimiosti i misle da mogu da na spobede, ali verujem da će biti 1:2 ili 1:3 za Srbiju. To je moje mišljenje i očekivanje - rekao nam je Jevtović.

Potom se osvrnuo na situaciji u klubu za koji nastupa. Sedam kola pre kraja prvenstva Norveške, Ods se nalazi u sredini tabele, daleko od Evrope, ali još dalje od zone ispadanja.

- Ja sam zadovoljan svojim učinkom, igrao sam sve utakmice. Upisao sam 10 golova i četiri asistencije, a mislim da sam u najboljoj formi u dosadašnjoj karijeri. Tako da sam zadovoljan. Nadam se još nekom pogotku, pa se možda desi i neka nova ponuda u Januaru - zagonetno se smeška brzonogi fudbaler.

Republika

Foto: Privatna arhiva

Milan Jevtović

Na kraju nam je otkrio da se viđa sa najbližima, iako je u dalekoj Skandinaviji.

- Porodica mi je dolazila na mesec dana, jer deca idu u školu i imaju obaveze. Oni su u Srbiji, pa uklapamo prema raspustu i nekim slobodnim danima da se viđamo - podvukao je Jevtović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading