SVI UZ ORLOVE: Večerašnji meč iz Osla može se pratiti na dve televizije!

Autor:

Sport

27.09.2022

07:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sve je spremno za odlučujuću bitku.

SVI UZ ORLOVE: Večerašnji meč iz Osla može se pratiti na dve televizije!

Foto: Starsport

Startna postava Srbije pred utakmicu sa Švedskom

Fudbalska reprezentacija Srbije pre tri dana savladala je na najvećem srpskom stadionu selekciju Švedske sa ubedljivih 4:1 čime je otovrila put ka prvom mestu u grupi druge lige UEFA Lige nacija, a samim tim i lakšem žrebu za predstojeće kvalifikacije za evropsku fudbalsku smotru.

Puleni selektora Dragana Stojkovića večeras u Oslu na "Uleval" stadionu biju odsudnu bitku, a sasvim je jasno da će srpska sportaka javnost biti uz svoje ljubimce i pružiti im podršku kako bi ostvarili ono što zajednički želimo.

Prenos susret između Norveške i Srbije biće emitovan na dve televizije. Sa početkom od 20.45 časova ljubitelji fudbala i sporta uopšte u Srbiji će navedeni meč moći da prate na prvom programu Radio televizije Srbije, kao i na kanalu TV Arena sport Premium 1.

Da podsetimo, eventualnom pobedom naši reprezentativci će obezbediti plasman u elitni rang UEFA Lige nacija, a istovremeno bi sebi obezbedili dodatnu priliku da se putem baraža nađu na Evropskom prvenstvu ukoliko to kroz kvalifikacioni ciklus ne budu uspeli da obezbede.

 

Standings provided by SofaScore

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading