Jovana Jeremić dobila značajno PRIZNANJE! Voditeljka održala GOVOR koji je zamislio mnoge: Krivi su oni koji su SLABI! (VIDEO)

Autor:

Zabava

27.09.2022

07:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditeljka Jovana Jeremić dobila je nagradu ''Jaka žena''.

Jovana Jeremić dobila značajno PRIZNANJE! Voditeljka održala GOVOR koji je zamislio mnoge: Krivi su oni koji su SLABI! (VIDEO)

Foto: Printscreen/Instagram/jeremicjovana

Voditeljka Jovana Jeremić odbila je značajno priznanje ''Jaka žena'' koje se dodeljivalo u Vrnjačkoj Banji, a nakon svečanosti je održala motivacioni govor koji je mnoge zamislio.

- Jaka žena ima jako telo, duboke emocije i čistu dusu! Jaka žena je pre svega svoja, pa tek onda kvalitetno nečija! Nismo mi krive što smo jake. Krivi su oni koji su slabi! Ovu nagradu posvećujem mojoj ćerki Lei, TV Pink, Milici i Željku Mitroviću - poručila je Jovana.

 

Nebojša Zeković, [9/27/2022 9:21 AM]

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Jovanka

27.09.2022 09:02

Da li je voditeljka dobila ili "odbila znacajno priznanje" i da li se isto dodeljivalo u Vrnjackoj banji ili Palicu? Jadni smo svi, ako nas je "motivacioni govor" gospodje Jeremic zamislio. Nad njenim ponasanjem i izjavama psihijatar treba da se zamisli.

Eto!

27.09.2022 19:54

ZAMISLIO MNOGE??? Kreteni nepismeni, sad jos i izmisljate nepostojece kovanice! Stvarno skandal.