DETALJ sa Šaulićeve svadbe koji je sve šokirao! Šabanov prvi ZET sa NOVOM ŽENOM kod bivšeg šuraka na svadbi!

Autor:

Zabava

27.09.2022

04:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nekadašnji fudbaler Crvene zvezde Ivan Adžić prisustvovao je Mihajlovom venčanju u pratnji supruge Lidije, koja, osim što je plava i visoka, neodoljivo podseća na Šaulićevu ćerku Sanelu, s kojom ima sina Luku

DETALJ sa Šaulićeve svadbe koji je sve šokirao! Šabanov prvi ZET sa NOVOM ŽENOM kod bivšeg šuraka na svadbi!

Foto: Republika

Svadba sina kralja folka Šabana Šaulića Mihajla i njegove izabranice Marine okupila je celu estradu i dok su se svi sa setom prisećali pokojnog pevača, detalj koji je šokirao sve prisutne je dolazak bivšeg muža mladoženjine sestre Sanele Ivana Adžića na venčanje bivšeg šuraka.

 

Foto: Republika

Mihajlo i Marina

 


Naime, nekadašnji fudbaler Crvene zvezde prisustvovao je Mihajlovom veselju u pratnji nove supruge Lidije. Mnogi su komentarisali da Lidija koja se pojavila u cvetnoj dugoj haljini, osim što je plava i visoka, neodoljivo podseća na Ivanovu bivšu Sanelu. Ivan i Lidija su stigli ruku podruku, pokušavajući na sve načine da izbegnu fotografe, te su žurno ušli u salu hotela u kom se održavalo slavlje i ceremonija venčanja.


Inače, Sanela je s Ivanom deset godina bila u braku, iz kojeg imaju sina Luku, fudbalera Anderlehta. Šaban je bio veoma vezan za Luku, neprestano ga podržavajući na putu ka sportskim uspesima i stalno je isticao koliko je ponosan na njega. Zanimljivo je da je i sam pevač u mladosti želeo da se posveti fudbalu, ali je na insistiranje strica ipak ušao u muzičke vode.


Podsećamo, Sanela je od 2011. u drugom braku s trenerom FK Partizan Zoranom Batom Mirković, s kojim ima i ćerkicu Unu.

 


Šaulić voleo oba zeta

Da nije bio samo kralj narodne muzike, već i veliki gospodin, pokojni Šaban Šaulić je pokazao time što je uvek u superlativu govorio o zetovima, kako o sadašnjem Zoranu Mirkoviću, treneru Partizana, tako i o bivšem Ivanu Adžiću, fudbaleru Crvene zvezde.


- Bata je predivan čovek. Imao sam priliku da se s njim družim u nekoliko navrata i nemam zamerku na Sanelin odabir. Znao sam da je gospodin u kopačkama, ali nisam znao da je i mimo toga izuzetan čovek. Doduše, meni je bio drag i njen bivši suprug Ivan Adžić, ali eto, kad nešto ne ide, ne ide. Mislim da je Sanela napravila pravi izbor, a ostalo je na njima - rekao je Šaban svojevremeno za Story.

 

Foto: instagram.com/milicajokic

 


Anastasija zapevala "Nagovori majka"

Mlada zvezda Anastasija Ražnatović zapevala je mladoženji jedan od najvećih hitova svoje majke Svetlane Cece Ražnatović pesmu "Nagovori". Čim se latila mikrofona, Tasa je podigla sve na noge, a konzul Srbije u Cirihu je sa izabranicom uživao u njenoj pesmi, kao i 400 zvanica, koje su se cele večeri veselile s njima.

 

Foto: instagram.com/milicajokic

 


Šaban bio za svakim stolom

Na svakom stolu bila je kumovska rakija sa slikom pokojnog Šabana i njegovog kuma Milenka Kostića Koleta, koji je zajedno sa Šaulićevom udovicom Gocom finansirao spomenik, nedavno otkriven u Šabanovom rodnom Šapcu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading