NI HRVATI VIŠE NISU STRAH I TREPET! Piksijeva Srbija ŽESTOKO podigla moral nacije! (FOTO)

Autor:

Sport

30.09.2022

14:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Srbije su pobedama protiv Švedske i Norveške, osim plasmana u A diviziju, obezbedili i mesto u drugom šeširu prilikom žreba za kvalifikacije za Evropsko prvenstvo 2024.

NI HRVATI VIŠE NISU STRAH I TREPET! Piksijeva Srbija ŽESTOKO podigla moral nacije! (FOTO)

Foto: facebook.com/Fudbalski savez Srbije/printscreen

Fudbaleri Srbije

Statističari su već krenuli da se bave prognozama grupa, a jedna stranica na Tviteru simulirala je žreb 1000 puta kako bi saznala najverovatnije grupe za sve timove koji učestvuju u kvalifikacijama za Euro.

Grupa koja, makar statistički, deluje najbliže Srbije jeste grupa u kojoj se naša selekcija nalazi i sa velikim rivalom - Hrvatskom.

Povodom moguće grupe za Evropsko prvenstvo, portal Republika.rs je organizovao anketu, gde su čitaoci mogli da glasaju da li bi želeli grupu u kojoj se nalaze i Hrvati. Rezultat je pokazao da Srbi, očigledno, veruju Piksiju i njegovim momcima.

Foto: Republika.rs

Rezultati ankete

Dve selekcije su poslednji put bile zajedno u grupi u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo 2014. godine, a Hrvati su rutinski savladali naš tim u Zagrebu sa 2:0, dok je u Beogradu bilo 1:1

Da je ova anketa organizovana u prethodnih 12 godina, posle odlaska Radomira Antića sa mesta selektora, rezultat ankete bi sigurno bio drugačiji i većina glasova bi bila protiv ovog duela. Međutim, očigledno je da su fudbaleri Srbije konačno ulili poverenje navijačima, pa izgleda ni duel protiv najvećeg rivala ne bi unosio strah među Srbima.

Žreb za Evropsko prvenstvo je na programu 9. oktobra u Frankfurtu, a tada će naša selekcija ko će im stajati na putu do najbitnijeg takmičenja na kontinentu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading