KAKO LAŽU, MASNO LAŽU! Bruka hejtera: Tvrde da sa Vučićem niko nije želeo da razgovara, ove fotke ih demantuju! (VIDEO)

Autor:

Vesti

07.10.2022

08:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U bolesnoj mržnji prema srpskom predsedniku Aleksandru Vučiću opozicioni hejteri spremni su da odu toliko daleko da pokušavaju da ubede narod u Srbiji u očiglende i lako provreljive laži.

KAKO LAŽU, MASNO LAŽU! Bruka hejtera: Tvrde da sa Vučićem niko nije želeo da razgovara, ove fotke ih demantuju! (VIDEO)

Foto: Tanjug/printscreen

Poslednji u nizu beskrajnih napada na šefa države dolazi od drugosrbijanskog novinara Slobodana Stupara koji je gostujući na tajkunskim televizijama masno slagao da strani državnici nisu hteli da razgovaraju sa srpskim predsednikom na Samitu Evropske političke zajednice u Pragu.

 

- Ako ste videli snimak iz Praga, sa Vučićem neće niko da priča, kao 13. prase - niko neće sa njim - odvalio je Stupar.

 

 

Osim što su napadi na srpskog predsednika zlonamerni, čini se da u poslednje vreme postaju i za oktavu neinteligentniji, pošto je i više nego lako utvrditi da je Vučić u Pragu  na ravnoj nozi razgovarao sa svetskim državnicima, uključujući nemačkog kancelara Olafa Šolca i francuskog predsednika Emanuela Markona.

 

 

Srpski predsednik razgovarao je i na predsednikom Turske, druge sile NATO, Redžepom Tajipom Erdoganom, finskom premijerkom Sanom Marin, predsednicom Evropske komisije Ursulom fon der Lajen i predsednikom Evropskog saveta Šarlom Mišelom.

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading