HRVATI DOTAKLI DNO, PRLJAVA KAMPANJA U PUNOM JEKU: Bez imalo srama izmislili Vučićevu izjavu!

Autor:

Vesti

06.10.2022

10:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Hrvatska kampanja laži čiji je cilj da se Srbija ponizi a ugled predsednika Aleksandar Vučića naruši u narodu dobila je na dodatnom ubrzanju uoči Samita koji se održava u Pragu.

HRVATI DOTAKLI DNO, PRLJAVA KAMPANJA U PUNOM JEKU: Bez imalo srama izmislili Vučićevu izjavu!

Foto: Tanjug/ T. RADOVANOVIĆ/printscreen

Posle portala Dnevno.hr pod kontrolom premijera Andreja Plenkovića u prljavu kampanju protiv Vučića uključila se i luksemburška televizija N1, koja ima svoj ogranak u Zagrebu.

Na sajtu N1, naime, objavljen je tekst u kome je navedeno da je Vučić optužio Hrvatsku da je "kriva" što je EU uvela osmi paket sankcija Ruskoj federaciji, koje podrazumijevaju ograničavanje cene ruske nafte koje izvoze treće zemlje, odnosno nemogućnost Srbije da uvozi rusku naftu preko Janaf.

Republika

Foto: Tanjug/Miloš Milivojević

 

Iako srpski predsednik ni jednom jedinom rečju nije rekao da je Hrvatska "kriva", propagandistima sa N1 to ni malo nije smetalo da upravo to dopišu u naslovu vesti koju drže na jednom od udarnih mesta na svom portalu.

Ovo je još jedan u nizu dokaza koliko su zvanični Zagreb i mediji pod njegovom kontrolom spremni daleko da idu samo ako imaju mogućnost da napadnu Srbiju i srpskog predsednika.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading