SUZAVAC, GUMENI MECI, PREKID: Ratno stanje u Argentini - ŽESTOK sukob sa TRAGIČNIM ishodom! (FOTO+VIDEO)

Autor:

Sport

07.10.2022

08:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Totalni haos na meču Himnazije i Boke.

SUZAVAC, GUMENI MECI, PREKID: Ratno stanje u Argentini - ŽESTOK sukob sa TRAGIČNIM ishodom! (FOTO+VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Poznato je da su u Južnoj Americi strasti uzavrele kada je fudbal u pitanju, ali Argentinci, Brazilci i ostali uvek nađu način da dodatno iznenade.

Tako je bilo u La Plati gde je domaćoj Himnaziji gostovala Boka koja ima šampionske ambicije i svaki sledeći meč joj je veoma bitan u borbi za titulu. Ova utakmica je počela, ali nije završena...

Veliki neredi na tribinama krenuli su u 9. minutu meča jer domaći navijači nisu mogli da se pomire sa činjenicom da su kapije zatvorene kada je utakmica počela, te su napali policiju van stadiona. 

Na ulicama La Plate krenuli su veliki neredi, policija je ispalila suzavac koji je stigao do terena, te su ga i igrači osetili. 

 

Prvo se iznad stadiona Himnasije video oblak gustog dima, a kasnije su stigle informacije da je reč o suzavcu kojim je policija pokušala da zaustavi nerede ispred stadiona. U tome nisu uspeli, pa su tokom sukoba na ulicama letele kamenice i drugi predmeti ka kordonima policije, koja je uzvratila ispaljivanjem gumenih metaka.

Zanimljiva je bila i reakcija komentatora jedne argentinske televizije koji je u prenosu istakao sledeće:

Ovo izgleda kao ruska invazija na Hrvatsku - rekao je novinar kanala "TyC" dok su u kadru bili argentinski policajci spremni za dejstvo.

 

 

Suzavac je doneo probleme van terena, ali i na njemu pošto je publika sa tribina bežala kako bi se sklonila i došla do daha. Meč je na kraju prekinut, a prema kasnijim informacijama, jedna osoba je izgubila život u ovom sukobu.

 

 

Ostaje da se vidi kakva kazna čeka Himnasiju iz La Plate, koja je pobedom mogla da uhvati poslednji voz u borbi za šampionsku titulu.

Ukoliko meč bude registrovan službenim rezultatom u korist Boke, oni će izgubiti priliku za to, jedini rival timu iz buenos Ajresa biće Atletiko Tukuman.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading