Nestašni dečko Crvene zvezde pogađa sa Autokomande: Evropa ga je dobro zapamtila - koji pogodak Gelora Kange je po vama najlepši? (VIDEO, ANKETA)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

07.10.2022

08:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kada je teško, tu je Zvezdin Gabonac.

Nestašni dečko Crvene zvezde pogađa sa Autokomande: Evropa ga je dobro zapamtila - koji pogodak Gelora Kange je po vama najlepši? (VIDEO, ANKETA)

Foto: Starsport

Leta 2016. godine prvi put je kročio na travu beogradske "Marakane" i odmah pokazao da je majstor fudbalske igre.

Tokom svog prvog boravka u srpskoj prestonici Gelor Kanga je pokazao sve odlike svog karaktera. Sjajnim potezima i golovima podizao je stadion na noge, ali je umeo i samo jednim potezom da postane najomraženiji pripadnik crveno-belog dela Topčiderskog brda.

Tokom svog prvog mandata na stadionu "Rajko Mitić" ostao je upamćen po neverovatnim golovima koji su Crvenu zvezdu pokrenuli ka poziciji na koja se ona danas nalazi. I dalje se pamte njegovi pogotci protiv Ludogoreca u Razgradu, praške Sparte na najvećem srpskom stadionu, kao i gol kojim je na istom mestu srušio snove ruskog Krasnodara.

- Ludogorec - Crvena zvezda 2:2, 2016. godine:

 

 

- Crvena zvezda - Sparta Prag 2:0, 2017. godine:

 

 

- Crvena zvezda - Krasnodar 2:1, 2017. godine:

 

 

Nakon dvogodišnjeg izleta u češkoj prestonici, Gelor Kanga se vratio kući. Ovoga puta njegova impulsivnost više nije u onoj meri kakva je nekada bila, pa samim tim i pristalice crveno-belih boja nemaju strah kada Gabonac krene u polemiku sa protivničkim igračima i sudijama, ali jednu stvar je ipak zadržao - Evro golovi koji se prepričavaju i koji ulaze u anale kluba iz Ljutice Bogdana.

Drugi mandat u dresu srpskog fudbalskog šampiona koji traje od leta 2020. godine, svakako su obeležili, žargonski rečeno "golovi sa Autokomande" u duelima protiv Genta i Ludogoreca, kao i jučerašnji u duelu sa budimpeštanskim Ferencvarošem.

- Crvena zvezda - Gent 2:1, 2020. godine:

 

 

- Ludogorec - Crvena zvezda 0:1, 2021. godine:

 

 

- Crvena zvezda - Ferencvaroš 4:1, 2022. godine:

 

 

Koji evropski pogodak Gelora Kange u dresu Crevne zvezde je po Vama najlepši?

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading